Radio Simplu

Alexandra de la ”Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu prea multe operații estetice

GALERIE FOTO (2)

S-a făcut cunoscută acum doi ani, când a decis să se prezinte în emisiunea ”Insula Iubirii”, difuzată pe Antena 1. Alexandra Diaconescu voia, pe atunci, să-și testeze fidelitatea în cuplul format cu Aurel. Din păcate pentru ea, emisiunea a însemnat sfârșitul relației, iar întoarcerea de pe ”Insula Tentației” a fost impulsul pentru a începe o nouă viață.

Ei bine, chiar asta s-a întâmplat! Deși odată întorși din Thailanda au încercat să mai dea o șansă relației lor, infidelitățile repetitive ale lui Aurel au făcut-o pe Alexandra să înțeleagă că acesta nu este bărbatul potrivit pentru ea. Așa se face că, la câteva săptămâni după ce au ajuns acasă, cei doi și-au spus ”adio” pentru totdeauna.

La puțin timp după acest moment, Aurel avea să confirme faptul că fosta lui parteneră a fost cea care și-a dorit împăcarea, însă că relația lor n-a funcționat. Și asta, surpriză, căci el s-a îndrăgostit de o altă concurentă la ”Insula Iubirii”, și anume Diana. Cu aceasta din urmă concurează la sezonul curent al emisiunii ”Insula Iubirii”.

Alexandra de la ”Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu prea multe operații estetice

Revenind la Alexandra, aceasta a acceptat în cele din urmă eșecul amoros și și-a refăcut viața. Și a făcut-o prin a-și schimba cu totul aspectul fizic. Fosta concurentă la ”Insula Iubirii” a trecut pragul doctorului plastician și s-a lăsat pradă bisturiului. Acum, la doi ani de la participarea ei  în celebra emisiune, Alexandra nu mai seamănă deloc cu cea care apărea pe micile ecrane.

Cu volume evident mărite, pomeți proeminenți și o bărbie ascuțită, Alexandra de-abia mai amintește de fosta parteneră a lui Aurel. Vedeta a topit și kilogramele în plus, ceea ce a transformat-o într-o femeie sigură pe ea, sexy și provocatoare. De altfel, ea e foarte mulțuită de schimbarea prin care a trecut și postează, din când în când, cadre inedite pe rețelele de socializare. Ce ziceți, o prinde schimbarea?