Radio Simplu

Cum arată casa Cristinei Țopescu la 2 săptămâni după ce a fost găsită!

Răsturnare de situaţie în cazul apartamentului în care a murit regretata jurnalistă Cristina Ţopescu. Incredibil ce se întâmplă acum în clădirea din Otopeni. Totul este sigilat de poliţişti, aceştia aşteptând o serie de analize importante ale locului respectiv.

Cristina Țopescu se mutase în chirie, în apartamentul de la marginea orașului Otopeni, acolo unde a fost găsită fără suflare, la mai multe zile de la deces, alături de câinii săi iubiţi. În prezent se pare că locul este sigilat în continuare de autorităţi.

În prezent, la o săptămână de la descoperirea trupului neînsuflețit al regretatei prezentatoare TV, familia și apropiații așteaptă ca procurorii să ajungă în posesia raportului toxicologic pentru a desigila casa, care momentan nu este accesibilă nimănui. Surse din jurul Cristinei Țopescu au dezvăluit, pentru Fanatik, ce se va întâmpla cu locuința în care fosta prezentatoare TV și-a trăit ultimii ani din viață.

„Momentan nu se poate face nimic pentru că apartamentul este sigilat și nimeni nu poate intra până când procurorul criminalist care se ocupă de caz va permite asta. Din câte am înțeles, familia își dorește să cheme o firmă profesională de curățenie, pentru că vă imaginați ce este acum acolo, plin de fecale de la câinii care au stat atâta timp singuri”.

Cristina Țopescu nu a avut liniște în ultimele clipe de viață. Voia să plece din casa în care locuia și să se mute într-un al loc. O spune unul dintre apropiații acesteia. Schimbarea uimește însă pe toată lumea.

Martorii aflați la fața locului când Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare explicau atunci de ce vecinii nu au fost alertați de miros: „Casa arăta îngrozitor, vă dați seama, atâția câini lăsați singuri.

Nici când am intrat în casă nu s-a simțit. De abia după ce a fost dezvelită, mirosul puternic a început să se simtă şi a ajuns imediat jos, în fața imobilului. Este o tragedie. Nu m-aș fi gândit niciodată la acest scenariul sumbru. Era o persoană atât de vie”.

Mai mult decât atât, aceiași martori informau că atunci când casa va fi desigilată, familia va angaja o firmă specializată de curățenie, pentru a pune totul la punct pentru predarea imobilului proprietarului, iar primul pas a fost făcut deja, scrie fanatik.ro