Radio Simplu

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios! Au zis ”Da!” în fața lui Dumnezeu

Frumoasa prezentatoare TV de la Antena 1, Octavia Geamănu, este în culmea fericirii!

Astăzi, blondina și Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Cei doi au spus un ”Da!” plin de dragoste și respect în fața lui Dumnezeu. Evident, anunțul a strâns sute de reacții, dar și mii de aprecieri din partea internauților.

”La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru 🤷🏼‍♀️. Nu recomand!😁A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă și superbă pe care mi-o doream brusc😁. Însă, mai mereu, cel puțin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment. Mulțumesc pentru rochia în care m-am simțit așa cum își dorește orice femeie care ajunge în fața altarului: magnific! ❤️🙏 O să revin azi cu poze. Aș vrea să mă abțin, dar parcă văd că o să postez toată săptămâna!😁 Mă-nțelegeți, nu?🤭😁 S-aveți zi cu bucurii”, este mesajul scris de Octavia Geamănu astăzi pe rețelele de socializare.

Octavia a fost îmbrăcată într-o rochie care a inspirat delicatețe și naturalețe: ”Florile sunt inspirație de Pinterest și rochia, trebuie să îi mulțumesc colegei mele Andreea Gherasim că m-a ajutat să o găsesc ieri. Ți-am spus că nu am avut timp să mă pregătesc!”.

”Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei”, a mai continuat ea.

”Mă bucur că sunt alături de ei și le urez viață lungă. Actul de căsătorie civil e important. Însă pe mine m-a impresionat această dorință a lor de a-și desăvârși unirea religioasă. Astas pentru că întotdeauna, asupra familiei va fi Duhul Sfânt!”, a spus Dinu Săraru, nașul, potrivit Observator.tv. De asemenea, la ceremonie a fost și Andrei, fiul lor de trei anișori, Ticu Alexe, al doilea naș, sora Octaviei a fost domnișoară de onoare, iar Cristi Enache, cavaler de onoare. În urmă cu 5 ani, cei doi au făcut căsătoria civilă. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Bucur Ciobanul din Bucureşti.

View this post on Instagram

La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru 🤷🏼‍♀️. Nu recomand!😁A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc😁. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc @rosaclara_romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! ❤️🙏 O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana!😁 Ma-ntelegeti, nu?🤭😁 S-aveti zi cu bucurii! A, pentru inceput, las link in bio cu materialul filmat de colegii mei pentru @observatorantena1 , carora le multumesc pentru cuvintele frumoase, montaj, etc🙏🤗.

A post shared by Octavia (@octaviageamanu) on