Radio Simplu

Andreea Tonciu nu ține cont nici măcar de soțul ei când ceva o deranjează. Jignită foarte rău de o femeie din showbiz, bruneta și-a ieșit din minți

Nici nu a debutat bine cel mai așteptat reality show de fashion, că au și început scandalurile… Andreea Tonciu a avut aseară o ieșire nervoasă la „Bravo, ai stil!, Celebrities”, după ce a fost jignită de către Maria Ilioiu…

Deși cele mai multe dintre concurentele „Bravo, ai stil!, Celebrities”, după cum sugerează și sufixul numelui emisiunii, sunt cunoscute și au avut de-a face nu o dată cu camerele de luat vederi și platourile de televiziune, acestea par să fi uitat regulile de bază, între fete izbucnind scandaluri mai frecvent decât în celelalte sezoane.

Aseară, în lumina reflectoarelor, și la propriu, și la figurat, s-au aflat Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. Dacă despre cea din urmă se știu mai puține, prezența Andreei Tonciu, fire extrem de vulcanică, la „Bravo, ai stil!, Celebrities”, a fost una extrem de așteptată, dat fiind că fosta asistentă de televiziune face show… în felul ei. Și iată că spectacolul nu s-a lăsat mult așteptat!

Prima care a pus gaz pe foc fără să-și dea seama a fost Maria Ilioiu, a cărei poveste de dinainte de defilarea pe catwalk a implicat o carte de vrăji, care anihila energiile negative ale celorlalte concurente. Apoi, ispita de la Insula iubirii a povestit că Andreea Tonciu a sărit pe ea ca o ciocănitoare, deși nici nu se cunoscuseră bine. Replica brunetei nu s-a lăsat așteptată.

„Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!”, a replicat Andreea Tonciu, jignindu-și la rândul ei colega.

După ce fiecare a spus despre cealaltă că este o necunoscută pentru public, lupta s-a mutat în online, unde Maria Ilioiu le-a sfaturi ajutorul fanilor ei, sbliniind că, dacă ar fi știut despre participarea Andreei Tonciu la Bravo, ai stil! Celebrities, ar fi renunțat.

„Dragilor, sper să vedeți dincolo de tatuaje și roluri și pentru că cel mai ușor în viață este să judeci înainte să cunoști și să înțelegi, nu puneți etichete! Vreau să înțelegeți că nu am atacat pe nimeni, fără să fiu acuzată înainte, de lucruri pe care nu le-am făcut… Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, celor care mă criticați și păstrați decentă și, cu fiecare zi, sper să reușesc să fac față provocărilor, iar dacă îmi puteți sugera sau recomanda anumite lucruri, le aștept cu drag!”, a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

Cu siguranță, Andreea Tonciu nu-i va rămâne datoare Mariei pentru un astfel de afront, așa că fanilor nu le rămâne decât să de înarmeze cu cola și floricele și să se așeze în fața televizoarelor, așteptând deznodământul…