Radio Simplu

În timp ce fosta lui soție pare că trăiește în lux, nu același lucru se poate spune și despre Victor Slav! Din ce în ce mai greu după ce mai-marii postului Kanal D au ales să-l țină pe tușă… Ce a ajuns să facă Victor pentru bani :O

Face bani din piatră seacă, asta pare a fi deviza lui Victor Slav. Astfel, de mai bine de un an, Victor Slav își rotunjește veniturile de la petrecerile private unde este amfitrion alături de prietenul lui, Cătălin Cazacu. Dacă până acum era ca un extra job, de trei luni este principala lui sursă de venit.

Rămas fără proiect după ce s-a terminat emisiunea “Îmi place dansul”, Victor Slav a sperat că producătorii îi vor de pe mâini noul show, “Survivor România”. Deși se zvonește că a dat probă pentru a prezenta emisiunea-concurs, pe placul oficialilor a fost Dan Cruceru, dovadă că acesta a și plecat în Republica Dominicană, în timp ce Victor Slav așteaptă o altă șansă pentru un proiect pe micul ecran. Chiar dacă Slav se numără printre preferații producătorilor de la Kanal D și aceștia i-au transmis să stea liniștit, întrucât îi vor găsi un loc în grila de programe, Slav nu are statut de privilegiat și nu este remunerat în perioada de pauză, în care nu se află pe micul ecran.

După ce s-a lămurit că a fost ales alt prezentator pentru “Survivor”, Victor s-a mai agățat de o speranță. Aceea că va deveni moderator al emisiunii “Fan Arena”. Numai că, surpriză! Acolo i-a luat fața Cosmin Cernat. Nu e de mirare că mai-marii postului Kanal D au ales să-l țină pe tușă, momentan, pe Victor. Motivul? Ultimele trei emisiuni pe care acesta le-a prezentat nu au avut audiențele scontate, iar la început de an, când se relansează grila, toate posturile caută să aibă cele mai bune producții și cele mai bune audiențe. Totuși, oficialii Kanal D îl apreciază destul de mult pe Slav, dovadă că, până de curând, acesta avea un onorariu de 7.000 de euro lunar, cu toate că proiectele lui nu aduceau cifre-record. Din luna noiembrie, Victor a rămas fără acest venit constant, așa că a trebuit să găsească o soluție, pentru a putea supraviețui, din punct de vedere financiar.

Conștient de faptul că cei mai mulți bani vin de la nunți, botezuri și alte cumetrii, Victor Slav și prietenul lui Cătălin Cazacu au pus la cale o strategie nouă. Astfel, acum se promovează ca “Wedding Crashers” (n.r. – Spărgători de nunți). Mai precis, pe lângă faptul că iau joburi de MC, în cluburi, acum “atacă” și petrecerile de nuntă. Un job part-time destul de răspândit printre prezentatorii TV, Cătălin Măruță și Mihai Morar având state vechi în acest domeniu. La rândul lor, Slav și Cazacu s-au pus serios pe treabă. Astfel, își pregătesc terenul și s-au înscris la târguri de nunți, acolo unde speră să prindă cele mai multe contracte de la viitorii miri.