Radio Simplu

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operațiile estetice. Cântăreața s-a transformat complet

GALERIE FOTO (5)

armen de la Sălciua se află în topurile muzicale, cu foarte multe vizualizări ale videoclipurilor și ale pieselor pe Youtube România. A depășit-o în trending chiar și pe Delia, consacrata cântăreață. Iată cum arăta ea înainte să fie cunoscută de milioane de români, înainte de operațiile estetice.

Poate acum are o față simetrică, cu un nas rotund și buze cărnoase, dar înainte nu arăta tocmai așa. Carmen de la Sălciua a apelat la ajutorul medicului estetician. A recunoscut că și-a operat nasul.

De asemenea, ea a făcut și alte proceduri și chiar și-a mărit buzele cu ajutorul acidului hialuronic.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie !

Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc ! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc ! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea! Din păcate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram acum ceva timp.

Culiță Sterp și Carmen de la Săciua, „pe drumul cel bun’. Primele lor declaraţii despre împăcare, după divorţul de acum un an
Culiță Sterp și Carmen de la Săciua colaborează pe plan profesional şi pregătesc acum un nou proiect muzical împreună, însă umblă zvonul că între ei ar fi mai mult de atât. Divorţaţi cu scandal, în urmă cu un an, Culiţă şi Carmen ar fi decis să mai acorde o şansă dragostei lor şi au afirmat că sunt „pe drumul cel bun’.

Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat’, a spus Culiţă Sterp, la Antena Stars.

Câte clase are Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua a terminat 12 clase și a mărturisit că a pornit de jos pentru a ajunge unde este acum. „Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine. Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni’, spunea Carmen de la Sălciua, în urmă cu ceva vreme.

Foto: Facebook