Radio Simplu

Bianca Drăguşanu, declaraţie şocantă! „Am cel mai nou şi modern vibrator”. Ce a zis despre sex e şi mai tare!

Bianca Drăguşanu a spus că are vibrator. Vezi când.

În urmă cu opt ani, Bianca Drăguşanu dădea, fără perdea, un interviu incendiar în care a fost întrebată despre toate aspectele din viaţa ei, inclusiv despre planul sexual.

Frumoasa blondă, la vremea aceea asistentă tv şi iubita lui Cătălin Botezatu, răspundea fără ezitare la întrebarea mai mult decât incisivă a unui jurnalist. „Ai vibrator?”.
Ei bine, protagonista noastră a dat un răspuns care rămâne, clar, în analele lumii mondene.

„Pentru mine 90% dintr-o relaţie înseamnă sex. De calitate! E mai bun decât ciocolata şi nici nu îngraşă…Trebuie să mai spun că am cel mai nou şi modern vibrator. Toate femeile ar trebui să aiba măcar unul”, spunea Bianca in 2011.

De atunci, tânăra devenită cunoscută sub titulatura de „Blonda lui Bote” a evoluat incredibil atât ca discurs cât şi pe plan financiar şi profesional.

Bianca a fost timp de zece luni prezentatoare tv, are propria ei afacere bănoasă cu rochii, contracte de imagine avantajoase şi o fetiţă minunată. Din păcate însă, nu realizările profesionale sau copilul au adus-o în centrul atenţiei în ultimele luni.

Blonda este intens mediatizată pe fondul scandalurilor frecvente dintre ea şi actualul soţ, Alex Bodi. Se pare că bărbatul ar fi violent cu ea, paparazii surprinzându-i de mai multe ori în ipostaze care susţin această teorie.

Chiar în urmă cu o săptămână site-ul kfetele.ro publica o filmare cu Bianca şi Alex Bodi care se certau în parcarea unui local cunoscut. La un moment dat, vedeta s-a aşezat pe maşina omului de afaceri, l-a împins pe acesta cu picioarele şi l-a implorat să o lase în pace. Imaginile incendiare cu cei doi au făcut înconjurul presei.