Radio Simplu

CUM A REACȚIONAT DANIELA CRUDU DUPĂ CE A AFLAT CĂ ROXANA VANCEA S-A MĂRITAT CU DRAGOȘ PAIU

GALERIE FOTO (2)

Roxana Vancea a avut astăzi cununia civilă cu noul ei iubit Dragoș. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele printr-o ceremonie discretă la care au luat parte doar prietenii apropiați, dar și băiețelul soțului ei.

La scurt timp după ce a devenit soția lui Dragoș Paiu, Roxana Vancea a urcat, pe contul personal de Instagram, o fotografie în care ea și iubitul ei sunt îmbrățișați. Imaginea a strâns rapid peste 10.000 de aprecieri.

Printre cei care au dat like, s-a aflat și Daniela Crudu, semn clar că se bucură pentru faptul că Roxana Vancea și-a găsit alesul inimii.

Cerută în căsătorie în luna septembrie
Roxana Vancea a fost cerută în căsătorie la finalul lunii noiembrie. După ce a spus ”da”, vedeta nu a putut să mai aștepte și doar în câteva săptămâni a hotărât să meargă în fața ofițerului stării civile. La început, Roxana a fost dicretă în privința relației cu Dragoș și nu a vrut să se știe multe lucrui despre el. Noul soț este un model de fitness și are un copil dintr-o altă relație cu care proaspătă soție se înțelege perfect.

Relațiile tumultoase ale Roxanei
De când a apărut în viața mondenă, Roxana Vancea a fost mereu în centrul atenției atât prin felul în care arată, cât și prin prisma relațiilor pe care le-a avut. Presupusa relație cu Mihai Bendeac a fost mult timp în atenția fanilor și a presei. Însă lucrurile nu au mers între ei, iar relația s-a încheiat cu o prietenie frumoasă.

După legătura cu Bendeac, Roxana Vancea a schimbat taberele și s-a afișat alături de o femeie. Ele au avut o relație care a durat ceva timp și nu s-au sfiit să apară în public. Cele două erau de nedespărțit și mereu ofereau publicului imagini incendiare.