Radio Simplu

Cum arată acum gemenele Ashley și Mary-Kate Olsen

GALERIE FOTO (3)

Au fost iubite de o lume întreagă, însă după ce au cunoscut faima la Hollywood gemenele minune Ashley și Mary-Kate Olsen au dispărut din luminile reflectoarelor.

Cu un zâmbet care te cucerea de la prima afișare și niște priviri jucăușe, cele două surori Olsen au obținut cu ușurință o mulțime de roluri în filme precum „It Takes Two”, „Passport to Paris”, „7th Heaven” sau „Hollyday in The Sun”.

Cariera lor a început în anul 1987, pe când aveau doar un an și s-a încheiat în anul 2004, când au dispărut de tot de la Hollywood. Acum, în vârstă de 33 de ani, Ashley și Mary-Kate Olsen nu mai seamănă deloc cu cele două fetițe gingașe și amuzante. Din contră, din lebede frumoase, s-au transformate în rățuște urâte: au slăbit foarte mult, iar Ashley chiar a suferit de anorexie. Chipurile lor palide exprimă oboseală, iar părul pare neîngrijit. Vezi în Galeria FOTO cum arată surorile Olsen, la 15 ani de când au dispărut de pe marile și micile ecrane.

06/05/2019 EXCLUSIVE: Mary-Kate and Ashley Olsen party with friends at ‘CowGirl’ Bar in the West Village, New York City. Mary-Kate wore a black blouse with matching baggy trousers. Ashley opted for a black t-shirt, striped trousers, and heels.
[email protected] Please byline:TheImageDirect.com
*EXCLUSIVE PLEASE EMAIL [email protected] FOR FEES BEFORE USE June 5, 2019

23 September 2019.
Mary-Kate Olsen and her sister Ashley Olsen are seen leaving Scott’s restaurant in Mayfair, hiding under a large umbrella held by their security
Pictured: Mary Kate-Olsen, Ashley Olsen
Credit: GoffPhotos.com Ref: KGC-305/453 September 23, 2019