Radio Simplu

Adelina Pestrițu, imagine de infarct! Cum s-a pozat, tocmai ieșită din baie! Fotografia pe care toți bărbații din România vor să o vadă

GALERIE FOTO (2)

Adelina Pestrițu a postat pe pagina ei de Facebook o imagine de infarct. Vedeta era proaspăt ieșită din baie.

Adelina Pestrițu a apărut doar cu prosopul pe ea, arătându-și dulapul imens, unde stau la loc de cinste numeroase haine și parfumuri.

„Dimineti in care cauti acul in carul cu fan 🤷🏻‍♀️”, a scris Adelina Pestrițu pe contul ei.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au cununat religios la sfârșitul lui iulie
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt, de pe 20 iulie, oficial soț și soție. La ieșirea din lăcașul sfânt, Adelina Pestrițu a oferit prima declarație, după ce a devenit, oficial, soția lui Virgil Șteblea.

”Vă mulțumim! Am avut emoții, dar ne-am calmat, mai ales că e vorba despre o cununie religioasă. Suntem soț și soție, de astăzi, începând, și oficial. Vă mulțumim foarte mult că sunteți aici”, a spus Adelina Pestrițu la ieșirea din biserică.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au cununat civil pe 3 iulie

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit pe 3 iulie, la Primăria sectorului 1 din Capitală, doar în prezența nașilor. Ceremonia a fost una restrânsă, însă pe 20 iulie, Adelina și Virgil au făcut nunta, un eveniment spectaculos, cu sute de invitați, unde Adelina a strălucit. La nuntă, îmbrăcată într-o rochiță albă, spectaculoasă a participat și micuța Zenaida, fetița celor doi.