Radio Simplu

Jenna Dewan este însărcinată. Reacția lui Channing Tatum

Jenna Dewan, fosta soție a lui Channing Tatum este însărcinată. Actrița va deveni mamă pentru a doua oară, iar norocosul bărbat este noul iubit al acesteia, actorul Steve Kazee.

Dewan, în vârstă de 38 de ani, pare să își fi găsit din nou fericirea în brațele lui Kazee. La un an de când a divorțat de Tatum, Jenna nu doar că iubește din nou, dar va deveni încă o dată mamă.

Actrița mai are o fetiță, Everly, în vârstă de 6 ani, cu fostul ei soț. „Suntem extrem de încânați și nu am putea fi mai fericiți că ne mărim familia”, a declarat cuplul pentru revista People. La scurt timp de la marele anunț, Jenna Dewan a postat pe Instagram o fotografie în care i se vede burtica de gravidă.

Reacția lui Channing Tatum după anunțul făcut de Jenna Dewan Actrița a avut grijă să îi dea vestea fostului ei soț înainte de a face anunțul public. Iar Channing a fost foarte fericit pentru ea. „Jenna i-a spus lui Channing că este însărcinată și a vrut să fie sigură că el știe înainte de a anunța public. El este fericit pentru ea și a susținut-o”, a afirmat o sursă citată de Daily Mail. După divorț, Tatum a început o relație cu cântăreața Jessie J, cu care locuiește în Marea Britanie.

Pe de altă parte, Jenna trăiește o poveste de dragoste cu Steve Kazee din luna octombrie a anului trecut.