Radio Simplu

Il mai tii minte pe fostul prezentator TV Leonard Miron? Este iubitul unui duce. Dezvaluiri explozive

Leonard Miron, singura vedetă de la noi, care a avut curaj, în urmă cu 6 ani să-și recunoască public orientarea sexuală, are cancer pancreatic și se tratează la Londra. Azi, fostul prezentator de la TVR a împlinit 50 de ani.

Leonard Miron a împlinit azi, vârsta de 50 de ani. Fostul prezentator de televiziune a șocat o țară întreagă cu ani în urmă, când a recunoscut că este homosexual, într-o emisiune de maximă audiență de la Kanal D. Se întâmpla în noiembrie 2012. Cu toate acestea, mulți l-au pus la zid, pentru acest aspect.

Deşi el a fost deschis cu oamenii, foarte mulți i-au transmis injurii și mesaje dureroase. Leonard Miron a povestit la „XNS”, printre lacrimi, momentele grele prin care a trecut.

„Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun”, a mărturisit Leonard Miron joi seară la Antena 1.

A spus că vrea să se însoare

În urmă cu 3 ani, Leonard spunea că vrea săs e însoare cu iubitul lui spaniol, Miguel Gonzales de la Fuente, mai mic cu 2 ani decât el. Cei doi au postat numeroase imagini din vacanțele de lux în care plecau împreună. De când a renunțat la job-ul de la TVR, Leonard Miron s-a angajat ca steward în 2003 și a avut acest job mai bine de 9 ani, după care s-a angajat ca director la o companie de nave, și astfel a mers ani de zile pe vase de croazieră.