Radio Simplu

Cui va lăsa Cătălin Botezatu toată averea agonisită din modă. ”Mi-am făcut deja testamentul. Mi-e dragă mie!”

Cătălin Botezatu s-a lovit în ultima perioadă de multe probleme de sănătate, astfel că, pentru a fi sigur, în caz de orice, că averea agonisită din modă ajunge pe mâinile cui trebuie, designerul și-a făcut testamentul. Cui va lăsa tot ce are?

Cui va lăsa Cătălin Botezatu toată averea agonisită din modă
Cătălin Botezatu a fost operat de urgență după ce i-a fost depistată o tumoră. Doctorii au decis să îi taie jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, creatorul de modă a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. În timp ce se afla pe patul de spital din Istanbul, Bote a fost năpădit de gânduri negre.

Cui va lăsa Cătălin Botezatu toată averea agonisită din modă. ”Mi-am făcut deja testamentul. Mi-e dragă mie!”

Pentru a fi sigur că averea sa ajunge pe mânile cui trebuie, a dorit să pună la punct unele aspecte ce țin de acest lucru. Deși creatorul de modă nu a dorit de-a lungul vremii să discute deschis despre bani, ultimele cumpene din viață și-au pus amprenta asupra sa, astfel că a decis să facă un act de ultimă voință.

”Restul este canalizat către o persoană dragă mie”
Recent, Botezatu a dezvăluit că și-a făcut testamentul, iar averea a fost împărțită așa cum a considerat. O parte din ce are se va duce în scopuri caritabile, mai mult de jumătate va merge către bătrâni, iar restul este canalizat către un om drag lui.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie.

Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus creatorul de modă, conform Viva.ro.