Radio Simplu

Cine este tatăl Antoniei, cel care a crescut-o pe artistă. Ce spune bărbatul despre soția lui Alex Velea

GALERIE FOTO (3)

Antonia și-a făcut apariția pe micile ecrane alături de mama sa, ambele alegând să nu povestească anumiie detalii despre tatăl artistei. Este bine cunoscut că Antonia nu a crescut alături de tatăl natural, pentru că părinții săi au decis de la o vârstă fragedă să plece pe drumuri diferite. Cum arată părintele acesteia care a luat-o sub aripa lui?

Cine este tatăl Antoniei?
Mihail Iacobescu este tatăl adoptiv al Antoniei, cel care i-a ținut locul gol al părintelui natural și a încercat să o educe ca la carte pe frumoasa artistă. Antonia a crescut în majoritatea timpului în America, loc în care Mihail și Denise au ales să plece, după ce bărbatul a aderat la religia mormonă. Acesta a lucrat o bună perioadă în Circul de Stat, iar după 4 ani în care a învățat destule, la 23 de ani, a ales să plece în America. Atunci făcea parte dintr-o trupă de acrobați. Mihail a povestit că s-a căsătorit cu Denise în anul 1991, iar de atunci nimic nu mai avea să-i despartă. Iubirea a fost prea mare pentru ei, așa au ales să ia drumul strănătății și să o crească pe fetița ei departe de România, dar împreună.

„Cu Denise m-am căsătorit în 1991. Până să ne luam am fost doar iubiți, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine ți câștiga bani frumoși. Denise era deja mamică. O avusese pe Antonia dintr-o altă relație. O iubeam enorm, așa că nu mi-a fost greu să o iubesc ți pe Antonia ca pe fiica mea”
Mihail Iacobescu

Antonia alături de tatăl ei
De ce s-au despărțit?
„Îîn 2004 ne-am despărțit, iar în 2005 am divorțat în America. Nu consider că am păcătuit pentru că am divorțat de prima soție. Nu mai mergea între noi. Pur și simplu nu mai mergea. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi împreună. Poți ajunge să te bați, să îți scoți ochii. Mă rog, la noi să zicem că a fost nepotrivire de caracter. Normal că nu poți sta cu acea persoana. Dumnezeu nu te condamnă pentru lucrul ăsta”
Mihail Iacobescu (Sursa: libertatea.ro)

Probabil puțini dintre voi știați că Antonia are o soră. Artista nu este singură la părinți, iar acest lucru era cunoscut de foarte puțină lume. Ei bine, Antonia are o soră mult mai mică și cu care se înțelege foarte bine. Antonia și Alessia sunt surori vitrege.

Părinții Antoniei sunt despărțiti de când aceasta era foarte mică, iar fiecare și-a refăcut viața. Tatăl vitreg al Antoniei s-a recăsătorit cu Bianca, o femeie care i-a dăruit o fetiță pe nume Alessia. Sora mai mică a Antoniei are 8 ani, iar cele două se înțeleg de minune în ciuda diferenței mari de vârstă.

Alessia este la fel de frumoasă precum sora ei și este foarte apropiată și de cei doi băieți ai Antoniei, Dominic și Akim. „Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri’, spunea Antonia într-un interviu mai vechi.