Radio Simplu

Cine este și cum arată soția lui Dan Bittman. Liliana Ștefan a stat mereu în umbra artistului de la Holograf

GALERIE FOTO (2)

Cine este și cum arată Liliana Ștefan, soția lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Femeia a stat mereu în umbra artistului.

Cine este și cum arată soția lui Dan Bittman?
Lilina Ștefan este partenera de viață a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, cu care are trei copii. Femeia, care a stat mereu în umbra artistului, este creatoarea proiectului dedicat copiilor ”Cutiuța muzicală”. De altfel, Liliana își dedică timpul acestor gen de proiecte.

Chiar zilele trecut a avut un spectacol pentru cei mici, numit ”Secretul Pălăriei Fermecate”, care s-a ținut la Palatul Copiilor și s-a bucur de un mare succes. Mândră de reușită, partenera lui Dan Bittman a postat un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă.

”Toate astea pentru ca voi să vedeți doar splendoarea”
„Sunt momente în care toată oboseala dispare ca prin farmec atunci cand luminile se aprind si muzica incepe. Sunt zeci de ore de repetitii, actorii care isi lasa la fiecare spectacol cate o farama din sufletul lor, sunt echipe de oameni care lucrează cu pasiune în spatele scenei. Toate astea pentru ca voi sa vedeti doar splendoarea! Azi am sărbătorit din nou copilăria si familia! Va multumim!”, a scris Liliana Ștefan.

Cine este și cum arată soția lui Dan Bittman. Liliana Ștefan a stat mereu în umbra artistului de la Holograf


Liliana Ștefan, iubita lui Dan Bittman, a stat în umbra artistului mereu, deși împart aceeași lume, cea artistică
Pe lângă amprenta pe care și-a pus-o în cei 10 ani de existență a ”Cutiuței muzicale”, soția lui Bittman a colaborat cu multe vedete de pe scenele muzicale românești, cum ar fi Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto. Liliana are o experiență îndelungată în domeniu, făcând parte chiar din juriul Eurovision 2018.

Întorcându-ne la familie, întrebată despre rolul de tată a lui Bittman, Liliana a spus: „Dan e un tată grijuliu, protector, atent la detalii. Băieţii cam ştiu că pot obţine tot ce vor de la tata, aşa că uneori trebuie să-i temperez cu poftele lor”.