Radio Simplu

Cu ce se ocupă fratele Cristinei Țopescu. Sebastian a atras toate privirile când a venit la incinerarea jurnalistei

Dacă Cristian Țopescu ar mai fi trăit, cu siguranță ar fi fost tare mândru de el!Sebastian Felix, mezinul regretatului cronicar sportiv și-a făcut apariția la incinerarea surorii sale vitrege, Cristina Țopescu, care a avut loc joi, 16 ianuarie 2020.

Cu ce se ocupă fratele Cristinei Țopescu
Tânărul are 21 de ani și este pasionat de modă. În acest sens, urmează cursurile Institutului Eurpean de Design din Milano. Acesta a venit la ceremonia de incinerare îmbrăcat într-o haină lungă din piele, cu sacou, cămașă și pantaloni negri, purtând, de asemenea, și un accesoriu în formă de cruce atașat de guler. Cu o coafură bob și cu breton lung, Sebastian a atras toate privirile. Acesta a venit însoțit de mama sa, Christel Ungar. Despre meziunul familiei se știe că studiază în afara țării.

S-a încris la două facultăți din străinătate
După ce a absolvit cursurile liceului ”Andrei Șaguna” din Sibiu, tânărul s-a înscris la două facultăți din afara țării, pe care le studiază în paralel. Așadar, tânărul este student la Viena, la una dintre cele mai vechi și mai mari universități din Europa, anunță Click!. În paralel însă, Sebastian urmează și cursurile Institutului European de Design din Milano, unul dintre cele mai renumite institute de profil din lume și o școală privată de design, fondată în anul 1966 de Francesco Morelli.

Pasiunea acestuia pentru modă este una mare, mai ales că fotografiile postate pe rețelele de socializare îl înfățișează mereu în pas cu fashion-ul. De asemenea, acesta este și un bun cunoscător al limbilor germană, engleză și italiană, la nivel avansat.

Despre cum s-au cunoscut Cristian Țopescu și mama lui Sebastian, Christel Ungar
Regretatul comentator sportiv a vorbit despre cu s-a cunoscut cu cea de-a treia soție. Acesta a povestit pentru revista Tango.
”Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentam acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult.

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție”, a povestit Cristian Țopescu. Sebastian este cel de-al treilea copil al regretatului Cristian Țopescu.