Radio Simplu

ALEX VELEA A SPUS ADEVĂRUL! CE RELAȚIE ARE, DE FAPT, CU SOȚUL ANTONIEI ȘI CU FAMILIA CASTELLANO: „DUPĂ CE M-AM CUPLAT CU ANTONIA, AM…”

Își trăiește la superlativ povestea de iubire, împreună cu frumoasa și senzuala Antonia, numai că nu scapă niciodată de unele întrebări incomode. Iar acestea sunt direcționate către faimosul Castellano, cel care i-a fost suflet-pereche, o perioadă, brunetei.

De curând, Alex Velea a urcat pe YouTube un material – preluat apoi de Antena Stars – iar faptul că a vorbit despre familia Castellano a fost un semnal clar că dorește ca totul să fie lămurit, evitând, astfel, toate speculațiile din media.

”Pe Joshua Castellano îl știu din 2008”, spune Alex Velea. ”Până în 2013, am avut o relație de prietenie normală. Frumoasă. A fost invitat la nunta mea, am cântat de zeavci de ori, aveam un fel de relație de amiciție. Era normal ca această relație să se răcească în momentul în care fosta nevastă a nepotului lui a devenit partenera mea de viață și să nu mai vorbim. Ce faci, Alexandru? Antonia ce face? Nu era normal. S-au răcit apele, s-a răcit relația dintre noi. Dar asta nu înseamnă că suntem dușmani sau că avem o problemă unii cu alții. Am încercat să îngropăm treaba asta (n.red. – o eventuală râcă), pentru că anii au trecut și asta este viața. Cu tot respectul, nu mi-a frică de nimeni, mi-e frică doar de Dumnezeu, pentru că răspund pentru faptele mele. Mi le asum, eu sunt Alex Velea. Nu ne-am jignmit niciodată, am învățat să ne acceptăm. Cu Vincenzo am o relație mai mult dect decentă, putem să mâncăm la aceeași masă”, a declarat artistul.

Alex Velea, despre scandalul cu Abi Talent: ”Dacă îi dădeam un capac…”
Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ținut capul de afiș mai multe zile, cei doi artiști aruncându-și unul altuia replici acide și încercând să dețină supremația online în acest ”război” mediatic care a pus showbizul pe jar. Totuși, Alex Velea dă semne că s-a cam plictisit de astfel de atacuri, concluzionând că îi crescuse adrenalina și a simțit nevoia să se exprime.

”Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul (…)”, a declarat Alex Velea în cel mai noi episod de vlog postat pe contul lui de YouTube.