Radio Simplu

CRISTIAN DAMINUȚĂ A DEVENIT TĂTIC! PRIMA IMAGINE CU FOTBALISTUL ȘI MICUȚUL SĂU

Cristian Daminuță este în culmea fericirii. Acesta a devenit tătic pentru prima dată. Soția sa, Coca, a adus pe lume un băiețel care a primit numele Dominic. Fotbalistul este în extaz și a și postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de micuț.

Altfel, dacă înainte îi plăcea să fie un veritabil crai de Dorobanți și era nelipsit din cluburile de lux, acum, Cristian Daminuță s-a cumințit și s-a așezat la casa lui.

Fotbalistul exte extrem de dedicat și implicat în viața de familie, căci nu de puține ori a postat numeroase mesaje sau fotografii cu soția lui Coca. Cei doi s-au căsătorit cu puțin timp în urmă, iar acum își pot strânge în brațe băiețelul care a venit pe lume.

Cristian Daminuță este mijlocaș defensiv și a debutat în Divizia A în sezonul 2005-2006, la Politehnica Timișoara, într-un meci împotriva echipei Dinamo București.

În 2008 el s-a transferat la campioana Italiei, Inter Milano, unde a jucat la echipa de tineret a clubului.[2] Pe 15 iulie 2009, atât Modena cât și Internazionale au confirmat că Daminuță va petrece sezonul 2008-2009 sub formă de împrumut la Modena. Și-a făcut debutul în Serie B pe 11 septembrie 2008, când a intrat pe teren în minutul 89. În 2010 a revenit în România, sub formă de împrumut la Dinamo București, pentru care însă a evoluat în doar două meciuri, în returul sezonului 2009-2010 din Liga I.[3] Pe 12 iulie 2010 Daminuță a semnat un contract pe cinci ani cu AC Milan, fiind transferat de la Inter Milano contra sumei de cinci milioane de euro.[4][5] Din 2010, de când l-a cumpărat, Milan l-a împrumutat pe Daminuță pe rând la L’Aquila, FC Tiraspol, ACS Poli Timișoara și FC Viitorul Voluntari.