Radio Simplu

Cu această metodă ingenioasă scurgerile se desfundă imediat

Atunci când cumpărăm electrocasnice și mobilier sau alte detalii pentru casă încercăm de fiecare dată să găsim cele mai bune variante din toate punctele de vedere, dar și un echilibru între raportul preț – calitate.

Acest lucru este valabil și în cazul chiuvetelor și al căzilor din bucătărie, respectiv din baie.

Dar indiferent de cât de scumpe și de calitative nu sunt acestea, totuși odată cu trecerea timpului, permeabilitatea scurgerilor lor nu mai este la fel de bună.

Acest lucru se întâmplă pentru că în ele se adună toate mizeriile și gunoaiele. Iar acest proces duce inevitabil la momentul în care țevile pur și simplu se vor bloca iar apa nu va mai putea să circule.

Într-un astfel de moment nu trebuie să intri în panică și să te gândești că va fi nevoie să chemi un instalator despre care nu știi cât de bun este ca să îți rezolve problema.

De asemenea, în acele momente de panică nici nu trebuie să cumperi foarte multe soluții scumpe pentru curățarea țevilor înfundate.

Inclusiv pentru situații foarte grave ca aceasta, putem să găsim soluții ieftine de curățare a scurgerilor.

Este foarte important să nu pui nicio substanță care să conțină ulei pentru că acestea riscă să se întărească chiar în interiorul țevilor de-a lungul timpului.

Vei avea nevoie de unele dintre cele mai banale ingrediente din gospodăria ta ca să obții soluția salvatoare pentru țevile pline de gunoaie.

Pregătește 200 de grame de bicarbonat de sodiu, 200 de grame de sare, 150 de mililitri de oțet și apă.

Pentru început amestecă sarea și bicarbonatul. Pune acest amestec în interiorul țevilor cu probleme. După aceea pune oțetul să fiarbă și adaugă și pe el în țevi.

Vei observa cum are loc o reacție chimică între acele ingrediente amestecate. LA finalul acestui proces se va forma o spumă.
După ce ai văzut-o, adaugă în țevi și niște apă fierbinte. Cu ajutorul acestui pas vei curăța scurgerile complet.

Și gata, nu mai ai nevoie de niciun instalator și nici de alte tipuri de produse pentru desfundat scurgeri.

Vei vedea imediat cum apa curge ca de obicei, fără nicio problemă. Datorită acestei metode foarte simple și foarte ieftine vei reuși să scapi de problema ta și cu toate acestea nu îți vei distruge țevile.

Un alt aspect pozitiv în cazul acestei soluții este faptul că nu vei avea nevoie să folosești niciun instrument.

Deci o pot pune în aplicarea și femeile care sunt singure sau bărbații care nu se descurcă în acest tip de situații.

După aceea va fi nevoie ca doar să ai grijă de scurgerile din casa ta ca să nu se întâmple situații și mai grave pe viitor.

Acest lucru se referă inclusiv la scurgerile din bucătărie, mai ales că acestea sunt chiar mai expuse accidentelor din cauza faprului că în ele pot să nimerească extrem de ușor resturi de mâncare atunci când spălăm vasele.

Așa că cel mai bine este să te asiguri că ai curățat toate vasele și toate tacămurile de returi de mâncare.