Radio Simplu

Cinci accesorii cheie care completează o locuință tinerească

De obicei când te gândeşti la amenajare locuinţei îţi vin în minte stiluri, culori asocieri. Modernă, clasică, scandinava, industrială, retro sau minimalista?

Cum dorești să fie locuința ta? Dar, dacă prinzi curaj şi dai la o parte toate sfaturile legate de cum să amenajezi locuința şi creezi un spațiu tineresc? Ce părere ai? În rândurile următoare propunem cinci accesorii cheie cu care poți completa un ambient tineresc autentic. Te provocăm să le testezi!

Hărţi de perete

Când spui hărţi de perete, te gândeşti rapid la o încăpere școlărească, la adolescenţi care au de realizat proiecte pentru geografie sau la pici care acum descoperă că Pământul este rotund. Acesta este vibe-ul pe care îl conferă hărţile, fie ca vorbim de tablouri, tapet, postere sau pur şi simplu hărţi atârnate de perete. Şi nu poţi să nu recunoşti că îţi plac. Și apoi, poţi admite că nuanţele intense pe care le au sunt perfecte pentru a-ţi aduce pata de culoare mult dorită!

Veioze în formă de cărţi

Da, toți adulții tânjesc după lucrurile pe care nu le-au avut în copilărie! Veiozele în formă de cărţi cu siguranţă sunt captivante chiar şi pentru adulţii maturi. Se poate spune că sunt practice, și furnizează lumină difuză, exact câtă îţi trebuie pentru a da un vibe ștrengăresc încăperii. O poţi monta pe comoda de lângă pat sau pe măsuţa din living.

Pufuri

Nicio încăpere tinerească nu este completă fără pufuri. Da acele corpuri de mobilier care îţi permiţi să te relaxezi în living  după-amiezile lungi de vară sau în serile târzii de iarnă. Ai o varietate mare de pufuri din care poţi selecta. Pe cele cu aspect de taburet le poţi monta cu uşurinţă în orice living modern, pe terasă sau chiar la intrare în apropierea cuierului. Pufurile tricotate sunt şarmante, pe lângă ambientul ştrengăresc pe care îl conferă aduc şi un plus de culoare.

Puşculiţe pentru monede

Purceluşii continuă să fie simbol al copilăriei, dar în acelaşi timp şi accesorii decorative sclipitoare. Fie că alegi o puşculiţă metalică, fie că achiziţionezi un purcel ceramic, ai garanţia că vei beneficia de un accesoriu practic şi vibrant.

Cufăr pentru mărunţişuri

Ştii cutiile în care în perioada studenţiei ţineai şosetele fără perechi? Da, îţi aduci aminte de ele! Şi totuşi pentru a beneficia de o încăpere cu aspect tineresc, poţi transforma cutia de şosete în cufăr pentru mărunţişuri. Poţi pune acolo o varietate mare de obiecte cărora nu le găseşti locul, şi le poţi lua când ai nevoie. Selectează o piesă realizată din lemn natural, pictat în nuanţe aprinse. Îl vei integra uşor în ambient.

Sursa de imagine:

Photographee.eu / Shutterstock.com