Radio Simplu

Christian o vede pentru prima dată pe mama sa

Multe persoane care pe parcursul vieţii lor îşi pierd vederea pot trăi cu această traumă obişnuiţi fiind că nu vor mai vedea niciodată.

Când însă aceste probleme apar de la cea mai fragedă vârstă, viaţa este diferită.

Aceste imagini ne dezvăluie fără nicio îndoială ce bucurie imensă este în viaţa unui copil să îşi poată vedea fiinţele dragi din viaţa lui pentru prima dată.

Christian este un bebeluş simpatic care se număra printre acei copii cu probleme de vedere, dar care trăieşte acum o experienţă incredibilă.

De îndată ce mama lui îi aşază la ochi lui Christian o pereche de ochelari, este evident că pentru el lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

Există o mulţime de copii, ca şi Christian, care ar avea nevoie de o pereche de ochelari. De la a avea o vedere încrucişată, până la existenţa unor problemele genetice ale vederii, o pereche de ochelari poate contribui la îmbunătăţirea vizibilă a vieţii copilului.

În cazul lui Christian, este clar că viaţa este mult mai bună cu ochelari. În momentul în care micuţul îşi vede mama pentru prima dată, chipul său radiază de fericire. După câteva luni de viaţă în care totul era atât de neclar

pentru el, ochelarii primiţi în dar de Christian au pus totul într-o lumină nouă şi clară. Acum, el poate vedea perfect chipul mamei

sau al tatălui zâmbind spre el şi tot ceea ce se află în jurul lui. Ochii lui strălucesc plini de dragoste privindu-i pe cei din faţa lui pe care până în acest moment doar îi auzea.

Este un copil norocos pentru că de acum înainte viaţa lui va fi una ca şi a altor copii care văd în mod natural lumina zilei.