Radio Simplu

Ce trebuie să faci ca să nu-ţi mai miroasă gura urât! Leacul care omoară toate bacteriile din gură în doar câteva minute

Cercetătorii estimează că aproximativ 80 de milioane de americani suferă de halitoză sau respirație urât mirositoare. Adică aproximativ 1 din 4 americani. Și realitatea este că toată lumea suferă de respirație urât mirositoare la un moment dat al zilei, pur și simplu pentru că mediul din gura noastră este în continuă schimbare. Întrebarea este: cum poți opri respirația urât mirositoare înainte ca aceasta să devină o problemă socială jenantă? Răspunsul simplu este să ucizi bacteriile din gură înainte ca aceasta să devină o problemă mai mare.

Care sunt cauzele respirației urâte?
Pe măsură ce mănânci, bei și respiri pe tot parcursul zilei, cavitatea bucală este vie și activă. Saliva ajută la înmuierea alimentelor și la curățarea cavității bucale. Enzimele încep procesul digestiv. Și bacteriile se formează ca urmare a procesului digestiv inițial. Cauza principală a respirației urât mirositoare este acumularea de bacterii care eliberează mirosuri nocive sau gaze. Bolile bucale, cum ar fi bolile gingiilor sau cariile netratate pot duce, de asemenea, la respirație urat mirositoare cronică.

Studiile sugerează că 80% din respirația urât mirositoare provine din igiena orală și sănătatea dentară. Prin urmare, pur și simplu păstrarea gurii curate ar trebui să producă o respirație mai mirositoare. Alte cauze ale respirației urât mirositoare pot include refluxul acid sau problemele care apar în stomac. Sau afecțiuni medicale interne, cum ar fi diabetul, bolile hepatice, infecțiile tractului respirator și bronșita cronică. Remediul natural pentru a scăpa de respirația urât mirositoare
Ingrediente:

– O lingurita de miere
– O lingurita de bicarbonat
– Un pahar de apa calda
– 2 lamai
– Jumatate de lingurita de scortisoara.

Indicații

Stoarce zeama de la cele doua lamai si pune-o intr-o sticla. Adauga scortisoara, mierea, praful de copt si apa, apoi pune capacul si agita bine. Foloseste aproximativ doua lingurite din acest amestec pentru a te spala pe dinti si a curata gura.

Fa gargara cu acest remediu si scuipa dupa cateva minute.

Scortisoara are excelente proprietati antibacteriene, astfel va elimina bacteriile ce cauzeaza respiratia urat mirositoare.

Mierea are aceleasi efecte benefice ca si scortisoara, iar praful de copt va alcaliniza cavitatea bucala si iti va albi, in acelasi timp, dintii.

Lamaia este pusa pentru a da o aroma placuta amestecului si pentru a elimina bacteriile care au supravietuit pe dinti.