Radio Simplu

Profită la maxim de bonusurile de cazinou

GALERIE FOTO (3)

Bonusurile de cazinou online sunt create pentru a atrage noi jucători și pentru a-i păstra pe cei existenți. Site-urile de jocuri de noroc înțeleg faptul că atragerea jucătorilor devine mai ușoară atunci când platforma are avantaje interesante de oferit. Există mai multe tipuri de bonusuri pe care le poți vedea la diferite cazinouri. Spre deosebire de trecut, bonusurile cazinourilor moderne sunt ușor accesibile. Nu trebuie să depui eforturi mari pentru a fi recompensat. Acestea vor fi prezentate ca fiind gata de folosit atunci când te înregistrezi pe un site de jocuri de noroc online. Unele dintre tipurile de bonus sunt utile la începutul unei călătorii la jocuri de noroc. De exemplu, rotiri gratuite sunt oferite ca parte a unui bonus de bun venit sau de înscriere. Prin folosirea unui winner bonus fără depunere vei înțelege mai bine cum funcționează un anumit joc și ,de asemenea, dacă e pe gustul tău.

Ce sunt bonusurile?

Dacă vizitezi astăzi un cazinou online, unul dintre primele lucruri pe care îl poți observa este că acesta îți oferă un bonus de bun venit dacă te înscrii și faci prima depunere. Cazinourile oferă frecvent bonusuri de cazinou ca un stimulent pentru a-i determina pe jucători să depună și să joace. Deci, cum funcționează de fapt bonusurile de cazinou? Pe scurt, le oferă jucătorilor mai multe resurse cu care să se joace atunci când depun bani.

Principalul beneficiu al revendicării unui bonus de cazinou este că îți măresc șansele de câștig. Cu un echilibru mai mare cu care să joci, vei avea mai multe șanse să obții un câștig mare care duce în cele din urmă la o retragere profitabilă. Desigur, este important să rețineți că bonusurile vin cu anumiți termeni și restricții.

Ține cont de termenii și condițiile impuse

Cerințele de pariere sunt o caracteristică pentru aproape fiecare bonus de cazinou. Înseamnă că va trebui să „joci” sau să „returnezi” orice fonduri bonus de un anumit număr de ori, înainte de a putea retrage orice câștig de bonus.

Poți găsi cerințele exacte de pariere în secțiunea de termene și condiții  sau verificând regulile individuale de bonus. Pentru a explica cum funcționează, iată un exemplu. Dacă cerința de pariere pentru un bonus este stabilită la 35x, aceasta înseamnă că va trebui să plasezi pariuri în valoare de 35 de ori mai mare decât suma primită de la bonus.

De exemplu, pentru a retrage un bonus de 50 de lei, mai întâi ar trebui să câștigi 1.750 lei (50 x 35) din pariuri. Asta nu înseamnă că trebuie să depui atât de mult, trebuie doar să continui să-ți parcurgi câștigurile până când atingi acel total.

Diferitele tipuri de bonusuri

Bonusuri cu depunere

Acestea sunt în esență același lucru cu ceea ce te poți aștepta pentru un bonus de bun venit la un cazinou. Cu toate acestea, aceste bonusuri nu sunt limitate doar la jucătorii noi și, astfel, oricine poate profita de ele. În general, nu vei obține o ofertă atât de bună pe cât ai putea cu un bonus de bun venit, dar poți găsi în continuare bonusuri de depozit de până la 200%.

Bonusuri fără depunere

Un alt tip de bonus este cel al bonusului fără depunere, un bonus care oferă practic bani gratuiți în schimbul creării unui cont la un cazinou online. Nu este nevoie ca un jucător să depună banii proprii pentru a solicita bonusul fără depunere.

Aceste bonusuri sunt în general relativ mici, așa că nu te aștepta la mai mult de o sumă între 25 și 100 de lei cel mult. În plus, trebuie să te asiguri că înțelegi condițiile acestor tipuri de bonusuri, deoarece nu este întotdeauna ușor să pui mâna pe orice câștig. Este posibil să trebuiască în cele din urmă să depui niște bani și să îndeplinești anumite cerințe de joc înainte de a putea retrage orice câștig.

Bonusuri la reîncărcare

Multe cazinouri online oferă jucătorilor bonusuri de reîncărcare în anumite zile ale săptămânii. Acestea sunt din nou similare cu bonusurile de depunere, prin care ți se va oferi ceva mai mult în plus față de suma depusă.

Rotiri gratuite

Un alt tip foarte comun de bonus pe care îl vei găsi oferit la cazinourile online este cel al rotirilor gratuite. Uneori, acestea vor fi oferite împreună cu un bonus de depozit de meci într-un bonus de bun venit, dar alteori un cazinou le poate oferi doar jucătorilor fideli.

Bonusuri de fidelitate

Majoritatea cazinourilor online vor oferi, de asemenea, un program de loialitate pentru jucătorii lor, pentru a-i recompensa în continuare cu cât stau mai mult și cu cât joacă mai mult. Fiecare dintre aceste scheme va fi diferită de la cazinou la cazinou, dar, în general, vei putea obține puncte de recompensă, care pot fi apoi folosite pentru a revendica o varietate de bonusuri.

    Cashback

Cashback-ul funcționează oferind jucătorilor un procentaj înapoi din pierderile lor la cazinou într-o anumită perioadă de timp. Uneori acestea vor fi pierderi zilnice, pierderi săptămânale sau chiar pierderi lunare. Odată calculat, procentul de pierderi acumulat va fi returnat în contul jucătorului.

Bonusuri VIP și High Roller

În timp ce majoritatea dintre noi suntem suficient de fericiți să pariem pe sume mici la un cazinou online, există unii care au bugetul și capacitățile de a paria mult mai mult. Acești jucători sunt cunoscuți ca high rollers și acești băieți nu se vor mulțumi cu un mic bonus de 200 de lei, de care cei mai mulți dintre noi am fi mai mult decât mulțumiți.

Acesta este motivul pentru care multe cazinouri  oferă bonusuri de tip roller mari, care sunt destinate jucătorilor care cheltuiesc mai mulți bani la cazinou.

Concluzie

Cazinourile online oferă diverse tipuri de bonusuri pentru a recompensa și a atrage jucători. Beneficiile sunt oferite jucătorilor pentru crearea unui cont, jocul regulat, depunerea de bani și loialitatea față de cazinouri. Bonusurile încurajează jucătorii să joace mai mult și să profite de oportunitățile viitoare. Sper ca aceste bonusuri să te apropie de câștig. Succes!