Radio Simplu

Ce studii are, de fapt, Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes prezentatoare de emisiuni de divertisment din România. Vedeta Kanal D și-a început cariera în televiziune, ca multe alte staruri, în calitate de asistentă a matinalilor de la Antena 1, Dani Oțil și Răzvan Simion. În urma relației cu Ștefan Stan, popularitatea brunetei a crescut și a devenit în scurt timp prezentatoare pentru cele mai de succes show-uri.

Andreea Mantea a luat BAC-ul cu 7,40

Mulți se întreabă ce studii are, de fapt, Andreea Mantea, având în vedere că există foarte mulți tineri și tinere absolvenți de jurnalism și televiziune care nu au parte de același noroc. Prezentatoarea reality-show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D nu a luat o notă foarte mare la examenul de Bacalaureat, însă are diplomă de licență.

Mantea nu a absolvit Jurnalismul, ci Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale. Andreea a terminat Liceul Sfântul Pantelimon cu nota 7,40. Cea mai mică notă a luat-o la comunicarea orală în limba română, doar 5.50. La examenul scris a luat 8,30, iar la engleză nota 8. Cea mai bună notă a obținut-o la sport, și anume 9,60. Aceasta a fost nota care i-a ridicat considerabil media, scrie fanatik.ro