Radio Simplu

Surpriza la Antena 1! Pleacă Mirela Vaida? Ce se intampla cu „Acces Direct”?

Plecarea Simonei Gherghe de la Acces Direct i-a obligat pe producătorii Antena 1 să caute tot felul de soluții pentru a o suplini. Aceasta era foarte îndrăgită de fani și absența ei cântărește greu. Mirela Vaida este cea care a înlocuit-o definitiv și se descurcă foarte bine, însă emisiunea încearcă să adauge mereu rubrici noi pentru a nu pierde public.

Astfel în curând, Roxana Nemeș se va adăuga echipei de la Acces Direct. Cântăreața în vârstă de 30 de ani va deveni reporter. Așadar Mirela Boureanu Vaida nu va fi înlocuită, ci doar susținută și de alte rubrici noi.

Artista va intervieva vedetele din show-biz-ul autohton: ”Așa cum v-am promis, vă dau vestea despre noul meu proiect! Lucrez de doi ani la el, cu mult drag și stăruință! Împreună cu echipa de la «Acces Direct», lucrăm la altfel de materiale. Însemnând tot ce ține de autenticitatea artistului, bloggerului, sportivului.

Artist la rândul meu, am plecat de la ideea ca voi, publicul de acasă, să cunoașteți omul din spatele vedetei! Începând de mâine, mă veți putea urmări într-o nouă postură, și anume cea de reporter special. Am pregătit deja câteva materiale frumoase, autentice cu supervedete! Abia aștept să vedeți despre ce e vorba!”, a scris Roxana Nemeș pe Instagram.