Radio Simplu

UN FRIZER DIN HUȘI A GĂSIT ACEST OM AL STRĂZII SCOTOCIND PRIN GUNOAIE. L-A LUAT ACASĂ ȘI I-A FĂCUT O SCHIMBARE COMPLETĂ DE LOOK. CUM ARATĂ CERȘETORUL ACUM

Marin Lila, un frizer din Huși, este implicat activ în viața localității și încearcă să rezolve foarte multe cazuri sociale. Zilele trecute, frizerul a făcut un gest de omenie față de un om al străzii, iar acesta este un semn evident că normalitatea se află foarte aproape de noi, numai că, din cauza altor probleme cotidiene, nu reușim să ne dăm seama de asta.

Marin Lilă a întâlnit un om fără adăpost și a luat hotârârea de a-l ajuta după ce a văzut că acesta cotrobăia prin gunoaie. L-a luat acasă și a decis că este nevoie de o schimbare… de look.

Ajuns la domiciliul frizerului, bãtrânul s-a spălat, a primit haine noi, curate, ba a fost si bărbierit. Rezultatul îl aratã pe omul străzii cu cel putin 10 ani mai tânãr, curat si…nimeni nu ar spune că este una si aceeasi persoană cu bărbatul care – cu puțin timp înainte – căuta printr-un tomberon. Frizerul Marin Lilă a declarat că astfel de oameni necăjiți merită măcar o mângâiere sufletească, iar oamenii nu ar trebui să treacă, indiferenți, pe lângă ei.

“Nu putem trece pe lângã o persoană si sã fim indiferenti! Chiar dacã ei sunt asa cum sunt, meritã o mângâiere sufleteascã. Atât am putut face pentru el astãzi! Dumnezeu e mare si are grijã de toatã lumea”, a declarat Marin, conform vremeanoua.ro.