Radio Simplu

Ce s-a întâmplat cu relația lor:

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp este încă una extrem de fragilă, în ciuda faptului că, oficial, își fac declarații de amor care mai de care mai siropoase.

De altfel, de curând, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut parte de o serie de discuții cât se poate de aprinse cu privire la viitorul lor împreună și, spuneau apropiați de-ai lor, ajunseseră, din nou, la o despărțire, deși, din fericire, supărarea nu a ținut prea mult.

Culmea, de această dată, cea care a făcut primul pas spre împăcare, susțin surse din apropierea lui Culiță Sterp, este chiar frumoasa Carmen de la Sălciua. Astfel, înainte de a merge la filmările pentru noul ei videoclip, cel în care va apărea goală pușcă, scufundată într-o cadă plină cu lapte, Carmen de la Sălciua l-a sunat pe Culiță Sterp, plecat din România pentru o serie de concerte. Și, după o discuție purtată inițial pe un ton mai răstit, Carmen de la Sălciua, văzând că nu are câștig de cauză în fața lui Culiță Sterp, a schimbat imediat foaia și a început să se pisicească. Și, evident, cum ”tonul face muzica”, efectele au fost imediate și benefice pentru relațzia lor, conmvorbirea terminându-se cu o serie de dulcegării care ar băga și un om sănătos în comă diabetică.

”Acum s-au împăcat, suntem curioși cât va dura până se ceartă din nou. E perioada aceea, de rearanjare a relației, amândoi sunt tensionați din cauza programului încărcat și, normal, apar discuții aprinse, se ceartă, nu vorbesc o zi două, dar se împacă. Culiță o iubește pe Carmen, reciproca e la fel de valabilă, dar sunt încăpățânați și iuți la mânie amândoi”, ne-a spus sursa noastră.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal și împăcare discretă
După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată despre ce se petrecea între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.