Radio Simplu

Aşa arată vedeta de 45 de ani fără ruj, rimel, gene false, fond de ten, pudră şi fard corector! Nu o recunoşti:

GALERIE FOTO (2)

abriela Cristea s-a pozat complet nemachiată! Aşa arată vedeta, naturală, la vârsta de 45 de ani!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România! Frumoasa brunetă are o viaţă transparentă, aceasta împărtăşind momentele speciale din familia ei cu prietenii şi cu fanii numeroşi de pe reţelele de socializare.

Ei bine, chiar dacă are 45 de ani şi nicio intervenţie estetică la nivelul feţei, protagonista noastră nu se sfieşte să posteze fotografii care o înfaţişează complet nemachiată. În urmă cu ceva timp, Tavi Clonda a fotografiat-o pe soţia lui, pe balconul unui hotel…
Gabriela Cristea, complet nemachiată! Fosta prezentatoare tv arată uimitor!

Fosta prezentatoare tv nu avea niciun strop de fard pe faţă şi, după cum puteţi observa, arăta impecabil. Îndrăznim chiar să spunem că mult mai bine decât colege ale ei de breaslă mai tinere.

Cum a reuşit Gabriela Cristea să scape de celulită? A apelat la o metodă incredibilă!
“Folosesc zaţul de cafea cu care îmi fac masaj sau chiar împachetări. Este extraordinar de bun, iar, în timp, efectele sunt mai mult decât vizibile. Culmea este că eu nici măcar nu beau cafea, dar fac în fiecare dimineaţă special pentru zaţ. Iar bautoarele de cafea sunt cu atât mai nocoroase, întrucât le vine natural să-şi prepare băutura, zilnic. Eu sunt foarte încântată şi chiar nu are rost să dau sume exorbitante pe cine ştie ce proceduri la saloanele de înfrumuseţare”, a povestit Gabi.