Radio Simplu

Ce modest s-a îmbrăcat Kate la o îndatorire oficială nouă. A avut o ținută ștearsă

GALERIE FOTO (2)

De când a intrat Meghan Markle în sânul familiei regale britanice, Kate Middleton a pierdut suficienți simpatizanți prin simplul fapt că cea dintâi poartă ținute mult mai stylish decât ”veterana” de la Buckingham.

Iar apariția de ieri a Ducesei de Cambridge întărește și mai mult ideea expusă mai sus. În timp ce Meghan Markle poartă ținute semnate de cele mai mari case de modă din lume, Kate reciclează ținute învechite și care nu ies cu nimic în evidență.

Kate s-a prezentat alături de Prințul William în Cumbria, unde au vizitat un centru al unei organizații caritabile. Pentru această ocazie, Kate a scos din garderobă un outfit tare șters, compus dintr-o jachetă veche, o pereche de pantaloni negri și niște bocanci pe care tot i-am văzut în ultimii 5 ani.

Cu părul strâns într-o coadă, aproape fără machiaj, Kate a dat, din nou, dovadă de modestie. Acest fapt e apreciat de mulți dintre simpatizanții regali, dar contracarat de alții, pe motiv că ar avea nevoie de un suflu nou în garderobă, dacă tot reprezintă generația tânără de la Buckingham.

Loading...