Radio Simplu

Veste mare de la judecători pentru Mircea Solcanu! Vedeta tv a scăpat de acuzațiile de ”deținere de droguri de risc pentru consum propriu”

Cunoscutul prezentator tv Mircea Solcanu (43 de ani) s-a retras de o bună bucată de vreme din prim-plan, preferând să ducă o existență discretă. Ultima dată când a fost văzut în public, Solcanu i-a adus un ultim omagiu prietenului său, designerul Răzvan Ciobanu, decedat în urma unui tragic accident rutier. Puțină lume știe însă că, la finalul anului trecut, mai exact pe 20 decembrie 2018, Solcanu a primit o veste cu adevărat mare, venită din partea judecătorilor de la Tribunalul Constanța, scrie wowbiz.ro

 

Astfel, magistrații au admis atunci cererea DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, de confirmarea a renunțării la urmărirea penală privind săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu față de numitul Solcanu Mircea. Iată mai jos cum arată decizia Tribunalului Constanța:

”Obiect: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
DIICOT SERVICIUL TERITORIAL CONSTANTA Petent
SOLCANU MIRCEA Intimat SUSPECT

Şedinţe
20.12.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: F13
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 318 Cod procedură penală: Admite cererea DIICOT –Serviciul Teritorial Constanţa de confirmare a renunţării la urmărire penală dată prin ordonanţa din 16 noiembrie 2018 în dosarul nr 345 D/P/2015 privind săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, prev de art. 4 alin. 1 din Legea nr 143/2000, faţă de numitul Solcanu Mircea ( …). Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Dată în camera de consiliu azi 20 12 2018. 
Document: Încheiere finală camera preliminară 428/2018 20.12.2018”, se arată pe site-ul specializat al Minsiterului Justiției.