Radio Simplu

Ce meserie avea Nicolae Guță înainte de a deveni celebru și la câți ani a început să muncească

”Regele manelelor” s-a născut la Petroșani, iar o carieră fulminantă l-a propulsat în toate topurile care promovează respectivul stil muzical. Dar Nicolae Guță nu a fost, evident, un manelist încă de mic copil, așa că luat-o – cum se spune – de la munca de jos.

Iar sintagma ”munca de jos” este justificată în cazul său, fiindcă Nicolae Guță a mânuit lopata și târnăcopul. Asta se întâmpla la Căile Ferate Române, chiar înainte de avea buletin. După ce a plecat de la CFR, ”regele manelelor” a lucrat ca muncitor necalificat, tot în Petroșani, la Regia Apelor. 8 ani a stat viitorul manelist celebru la Regia Apelor din Petroșani, reușind să obțină și calificarea de… sudor-instalator. Anii au trecut, Nicolae Guță s-a acomodat cu statutul de vedetă, iar în ceea ce privește dragostea spune că este un amorez cu state vechi de serviciu.

“Eu când mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul și lopata. Nu am căutat niciodată să caut atenția publicului sau a televiziunilor cu relațiile mele, pe mine m-a interesat mereu să fiu liniștit, să mă dedic acelei persoane, când facem dragoste, să facem dragoste, să te implici cu sufletul. Sunt cu Cristina, e însărcinată, vine al 11-lea copil, e și băiat, spre satisfacția mea”, a mărturisit Guță într-o emisiune de la Antena Stars.

Nicolae Guță și-a făcut testamentul. Cui lasă averea
Potrivit mărturisirilor făcute de Nicolae Guță, el este printre puținii membrii ai familiei care are venituri. Pe când avea doar nouă copii, celebrul manelist a dezvăluit că le-a împărțit deja averea și că… la acea vreme nu își făcuse testamentul. Mai mult, în timpul declarațiilor, el a subliniat că nu va face greșeala pe care a făcut-o tatăl său și că nu face diferență între moștenitori.

“Nimeni nu câştigă în afară de mine în familie. Pe Nicoleta am ciobănit-o toată viaţa. Mâine, dacă mi se întâmplă ceva, cad ca un erou. Eu, pentru mine, nu vreau nimic, nici n-am vrut. Nu sunt luxos. Nu mi-am făcut niciun testament. Cum pot să mă dau şmecher când ştiu că mă aşteaptă nouă copii acasă. Eu am împărţit deja averea. Ţie îţi rămâne casa asta, ţie asta… Aşa cum mi-am dorit…. ca ceilalţi copii să nu treacă prin ororile vieţii ca mine – pentru că eu cunosc sărăcia aşa cum n-o cunoaşte nimeni –, n-am făcut niciodată diferenţă între copii. Tata n-a făcut ce trebuia la momentul potrivit pentru copiii lui. Eu am zis să nu pic în aceeaşi greşeală, dar nu pot eu să-l judec”, a declarat manelistul, pentru “Acces Direct”, în timpul unui interviu mai vechi.