Radio Simplu

ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, VILĂ DE 1 MILION DE EURO. CÂT CÂȘTIGĂ LUNAR CELE DOUĂ VEDETE

GALERIE FOTO (3)

Andra și Cătălin Măruță au reușit, de mai mulți ani, să devină un adevărat ”magnet” pentru audiență, amândoi putându-se lăuda că au nenumărați admiratori și sunt, tot timpul, ”pe val”. Carismatici și talentați, Andra și Cătălin sunt plătiți ”regește”, iar acum se pot mândri și cu o vilă de 1 milion de euro.

În ceea ce privește veniturile lunare, informațiile din mass-media transmit că Andra primește încasează aproximativ 16.000 de euro pe lună, în timp ce soțul său primește, de la Pro TV, aproximativ 17.000 de euro.Vila familiei Măruță este situată într-o oază de verdeață, în zona Grădinii Zoologice din Băneasa. Conform surselor, casa are piscină și etaj, fiind cumpărată, anul trecut, ”cu banii jos”.

„Am fost cu mama lui Cătălin să ne uităm la niște case. Și mie, și lui Cătălin ne plăceau aceleași. Suntem compatibili”, spunea Andra înainte ca tranzacția să aibă loc, potrivit playtech.ro.

Investiția în noua locuință a subțiat ”bugetul” familiei, e drept, însă Andra și Cătălin Măruță au toate motivele să privească, optimiști, spre viitor. Obțin bani buni și din contractele de publicitate pe care le au cu Lidl, Mercedes și Garnier.