Radio Simplu

Ce cadouri a primit Simona Halep. Şi Klaus Iohannis se numără printre cei care i-au făcut daruri campioanei

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep este cea mai de succes jucătoare de tenis a României. Campioana de la Wimbledon a primit mai multe cadouri de-a lungul timpului, însă unele dintre ele au fost cu adevărat speciale. De la surprize pregătite din partea sponsorilor pentru ea, până la cadouri din partea lui Klaus Iohannis, Simona a fost mereu răsplătită pentru felul în care reprezintă România la fiecare turneu de Grand Slam.

Cele mai frumoase cadouri primite de Simona Halep de-a lungul timpului
Simona Halep s-a bucurat de multe cadouri primite de-a lungul timpului, iar unul dintre cele mai speciale a fost primit în 2015 din partea lui Klaus Iohannis și anume un buchet de orhidee albe și un tort special în cinstea zilei sale.

Darren Cahill i-a oferit un cadou foarte emoționant, un video în care erau mai multe secvențe dintre cei doi desfășurate pe de-a lungul anilor. Simona a fost impresionată de gestul antrenorului său: „Am primit un cadou foarte special. Un video care înseamnă mult pentru mine, pentru că acele cuvinte şi principii mi s-au spus în mod repetat în ultimii doi ani, în special în momentele grele şi după înfrângerile dure. Au devenit motivaţia mea pentru a mă antrena şi a concura din toate puterile. De a nu irosi nicio zi şi de a lupta pentru visele mele. Trebuia să fie privat, dar mi-ar plăcea să îl împărtăţesc cu voi”. „Simo” a primit de la Nike o pereche de adidași personalizați de care s-a îndrăgostit de la prima vedere: „Mulțumesc Nike pentru desgnul creativ! Le iubesc!”.