Radio Simplu

Familia Alexandrei cere ca iubitul fetei să fie verificat! De ce a refuzat tânărul să se implice în cazul dispariţiei

Familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu cer lămuriri de la oamenii legii după ce iubiţii fetelor au fost audiaţi ultimii, în secret. Alexandru Cumpănaşu le-a cerut procurorilor să îl verifce pe tânăr pentru că, spune acesta, ar avea un anturaj suspect.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata dispărută la finalul lunii iulie după ce s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, declarată moartă de DIICOT, le-a cerut procurorilor să îl verifice mai atent pe iubitul fetei.

În ziua dispariţiei, Alexandra Măceşanu şi tânărul urmau să se întâlnească. Una dintre prietenele Alexandrei a povestit la începutul scandalului că iubitul ei nu este din Caracal, ci din satul Reşca şi că în ziua dispariţiei, aveau amândoi treaba în oraş şi ar fi trebuit să se întâlnească.

Cei doi erau împreună de aproximativ un an, mai spune fata. „Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal”, preciza prietena Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu a mărturisit că după dispariţia fetei, tânărul a refuzat să se vadă cu familia ei, pentru a vorbi. Iubitul Alexandrei a intrat prin intervenţie telefonică la RTV şi fără a oferi prea multe detalii, a spus că urma să se întâlnească cu fata.

„Doar atunci, când mi-a zis că urmează să ne vedem… Nu (n.r nu crede că e moartă. Nu ştiu unde ar putea fi, nimeni nu crede. Din câte ştiu eu, nu (n.r. n-a mai avut probleme).

Întrebat dacă este de părere că Dincă a dus-o în străinătate, tânărul a spus că „Nu ştiu. Orice e posibil”.