Radio Simplu

Ce a decis Vulpita, dupa ce Viorel s-a rugat ore in sir de ea

După ce Vulpița a hotorât să plece din apartamentul în care locuia cu Viorel, simțindu-se vinovat acesta și-a scuze în fața Vulpiței, însă ea nici nu vrea să audă de așa ceva.

Povestea dintre Veronica și Viorel Stegaru pare să ajungă la final. După ce în ultimele zile și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, Vulpița a hotorât să plece din apartamentul în care locuia cu tatal fetiței sale.

În emisiunea de ieri de la Acces Direct, Veronica a revenit în platou, iar momentele au fost destul de emoționante, dat fiind faptul că aceasta s-a destăinuit în fața telespectatorilor și a mărturisit că nu și-a dorit o relație cu Viorel, însă s-a căsătorit cu el pentru a avea un trai mai bun.

Imediat după terminarea emisiunii, Viorel a încercat să se împace cu soția sa și în ediția de astăzi, telespectatorii vor putea vedea momentul în care acesta încearcă să-i ofere un buchet de flori, dar și să-i facă o declarație de iubire.

De data aceasta, pentru Veronica nu mai contează nimic, și nici măcar nu vrea să audă de vreun cadou din partea soțului ei, ba mai mult de atât, nici vorbă de împăcare cu tatal fetiței sale.