Radio Simplu

Umilința supremă pentru Iohannis! Greșeală imensă a președintelui. A vorbit ca un pușcăriaș

Umilința supremă încasată de președintele Klaus Iohannis. Nimeni nu i-a mai spus așa până acum. Șeful statului a făcut o greșeală imensă. A vorbit precum un pușcăriaș în ultima sa ieșire publică.

Președintele Klaus Iohannis a făcut o greșeală imensă. Nimeni nu se aștepta să audă așa ceva din partea șefului statului. Cristian Tudor Popescu l-a umilit crunt pe Iohannis.

Umilința supremă pentru Iohannis
Cristian Tudor Popescu l-a taxat dur pe președintele Klaus Iohannis în direct la Digi24. Șeful statului spusese că a găsit soluții pentru problemele economice ale României, dar nu a anunțat nimic concret.

După o ședință a lui Iohannis cu premierul Ludovic Orban, guvernatorul BNR Mugur Isărescu, și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu președintele a spus că a găsit soluții pentru toate, cu privire la provocările pentru economia afectată de coronavirus. Președintele nu a spus însă nicio soluție concretă.

Tocmai de aceea CTP a criticat dur ieșirea șefului statului făcând o adaptare a unei expresii celebre despre jocul piramidal FNI înființat de Sorin Ovidiu Vîntu și în urma căruia sute de mii de români au fost păcăliți.

„’Avem soluții’. Asta e ca aia a lui Vîntu, ‘Dormiti linistiti, FNI veghează pentru voi’. Asa si Iohanis, ‘Dormiti linistiti, avem solutii pentru voi’. Avem solutii. Ce-i asta?”, a declarat Cristian Tudor Popescu. Acesta a spus că președintele ar fi trebuit să spună ce soluții au găsit sau să anunțe că o va face premierul.