Radio Simplu

Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Actrița din Sacrificiul NU își arată vârsta

Fie că e în casă, pe stradă, în vacanță, la un eveniment, la filmările pentru serialul “Sacrificiul” sau într-un platou de televiziune, Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu trupul său de zeiță! Extravaganta vedetă a reușit să păcălească foarte bine timpul datorită stilului de viață sănătos pe care îl duce. Mulți dintre cei care nu știu câți ani are, de fapt, actrița rămân blocați pentru câteva secunde atunci când descoperă vârsta sa.

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu trupul său de zeiță
Oana Zăvoranu s-a născut pe 16 iunie 1973 în București și, da, vara aceasta, frumoasa vedetă va împlini 47 de ani. De-a lungul timpului, bruneta și-a dezvăluit câteva dintre trucurile de frumusețe la care apelează – pe unele dintre acestea le folosește chiar la ea acasă și, în urmă cu două luni, i-a uimit pe mulți când s-a filmat în timp ce se răsfăța cu o mască hidratantă pentru față și una pentru urechi! Imaginile inedite au fost însoțite de dezvăluiri pozitive, dar și remarci acide.

Actrița Oana Zăvoranu se numără printre celebritățile de la noi care sunt dependente de tratamentele de remodelare corporală și merge des în saloanele de bronzare. De altfel, nu puține au fost cazurile în care ea a făcut publice selfie-uri incendiare… iar în unele dintre ele apărea topless, așa cum se poate vedea în colajul de mai jos.

“Ţin mult la corpul meu, şi implicit la cum arăt, pentru că nu ţin regimuri şi mănânc numai nenorociri și atunci, din când în când, sunt fidelă unui aparat care îmi tonifiază musculatura într-o oră (de minim trei ori pe săptămână), îmi arde grăsimile și, după, am o febră musculară… dar merită tot. Ador jucăria asta și cred că merită să mi-o achiziționez și eu, decât să merg la un centru spa de trei ori pe săptămână pentru ea! Voi vedea… Rezultate chiar se văd: mușchii sunt ridicați, tari și tonifiați, chiar dacă printr-o metodă departe de cea clasică… Pentru mine, e tot ce îmi trebuie, plus alte masaje. Nu am să spun cum se cheamă și unde o fac, că n-am de ce. (…) Doar că aparatul chiar e eficient și vi-l recomand. După o oră de asta, urmează o oră de masaj zdravăn (…)”, a scris actrița la o postare făcută pe Instagram, după ce a mers la un salon de înfrumusețare.