Radio Simplu

Oana Roman a izbucnit in lacrimi la tv. Declaratii de ultima ora despre separarea de Marius Elisei

Oana Roman a trecut prin mai multe impedimente anul care tocmai s-a incheiat. Recent, vedeta a facut declaratii despre despartirea de Marius Elisei.

Oana Roman a facut marturisiri cu lacrimi in ochi intr-o emisiune de televiziune. Bruneta a vorbit despre separarea de sotul ei, Marius Elisei.

Chiar daca este mereu cu zambetul pe buze, Oana Roman a trecut prin incercari grele. Acum s-a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre ce are pe suflet.

Oana Roman a rupt tacerea! Ce a spus despre separarea de Marius Elisei

„S-au intamplat multe lucruri si nu suntem mereu caractere compatibile, in sensul ca eu sunt mai vulcanica, dar pe el il afecteaza. S-a ajuns intr-un punct in care efectiv lucrurile nu mai functionau intre noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns in punctul in care am realizat ca nu e bine sa ne impungem si sa stam in tensiune. Am decis sa ne separam. El s-a mutat si nu a fost simplu. Eu am decis sa anunt lucrul acesta pentru ca se putea sa il vada cineva ca doarme in alta parte.

E mai bine sa se stie de la mine. Nu s-a pus problema despre o alta femeie, dar nici despre un alt barbat. Nu mai functionau lucrurile, a fost o chestie asumata si discutata. Lumea a inceput ca divortam, eu nu m-am gandit neaparat. Intre timp au venit sarbatorile si Izabela nu merita sa stea cu parintii separati. El s-a mutat la parintii lui. Am mai avut o discutie in care ne-am dat seama ca nu ne e bine impreuna, dar nici separat”, a declarat Oana Roman, intr-o emisiune tv, conform ciao.ro.

„2019 a insemnat si o indepartare majora a surorii mele de noi. Familia de sange pentru mine este formata din doua persoane, mama si fiica mea. E greu sa gestionezi toate astea in acelasi timp. Am ales sa vorbesc pentru ca sunt un om asumat. Marius este acasa acum, doarme acasa la noi, cu noi pentru ca Izabela si eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura solutie pe care eu am gasit-o, nu am vorbit despre divort. In aceste momente comunicarea conteaza enorm de mult”, a mai spus Oana Roman.