Radio Simplu

Moment umilitor pentru iubita tinerică a lui Irinel Columbeanu. Monica primea cadouri de sute de mii de euro, pe Oana o duce la mall

Irinel Columbeanu a făcut diferențe între cele mai recente iubiri ale sale. Se pare că în timp ce Monica primea cadouri de lux în prima parte a relației sale cu celebrul afacerist…Oana era dusă la mall. De ce bărbatul le „aprecia” diferit?

Irinel Columbeanu le trata extrem de diferit pe Monica și Oana
Irinel Columbeanu a devenit cunoscut datorită afacerilor sale…dar și a iubitelor cu mult mai tinere decât acesta. Deși a ajuns la o vârstă frumoasă de 62 de ani, nu se lasă de iubit și cucerit. Cei care au putut observa ultimele două relații extrem de controversate ale sale au văzut că diferențele în care le „aprecia” și trata pe cele două frumuseți erau mari. În timp ce pe Moni o compleșea cu cadouri care mai de care mai scumpe, pe Oana Cojocaru o ducea la mall. Mai mult decât atât, cei doi au fost surprinși la o vânătoarea de reduceri, lucru care nu s-a întâmplat vreodată cu iubita lui Mr. Pink, conform click.ro.

Mulți au crezut că este vorba despre statutul pe care l-a avut Gabor în viața afaceristului. Gurile rele au spus de-a lungul timpului că dacă și Oana i-ar fi făcut un moștenitor poate ar fi fost altfel. Una peste alta, cea din urmă a surprins cu o declarație din care reiese că este un om modest și știe să aprecieze adevăratele lucruri prețioase pe care le oferă viața.

„Dacă ai mâncare în frigider, ești mai bogat decât 75% din oamenii de pe planetă”
„Dacă ai mâncare în frigider haine pe tine, un acoperiş deasupra capului şi un loc unde să dormi, eşti mai bogat decât 75% din oamenii de pe planetă. Dacă ai bani în portofel şi poţi merge oriunde îţi doreşti, te numeri printre cei 18% cei mai bogaţi oameni din lume. Dacă eşti sănătos, eşti mai binecuvântat decât oamenii care vor muri săptămâna asta. Dacă poţi citi acest mesaj şi să îl înţelegi, eşti mai norocos decât cele trei miliarde de oameni care nu pot vedea, nu ştiu să citească sau suferă de retard mental. Viaţa nu înseamnă să te plângi, ci e de despre celelalte o mie de motive să fii fericit şi recunoscător”
Oana Cojocaru