Radio Simplu

Cățelușul încearcă să-și recupereze patul de la pisică

Oamenii se gândesc des atunci când vine vorba despre câini și pisici că sunt dușmani. De fapt, de cele mai multe ori, oamenii se identifică strict ca iubitori de câini sau iubitori de pisici. Totuși, doar pentru că cineva preferă o specie în fața celeilalte, asta nu înseamnă că cele două nu pot trăi împreună în armonie.

Cei care au câini și pisici în aceeași casă știu că aceste animăluțe pot fi prieteni foarte buni. De obicei, dacă nu se plac, se vor ignora complet și își vor trăi viața în normalitate. Totuși, există și excepția de la regulă – un câine care nu suportă pisica sau invers, dar, de cele mai multe ori chiar se înțeleg bine.

De cele mai multe ori, atunci când pisica este obișnuită de mică în prezența unui cățel, nu va avea nicio problemă să stea în preajma lui, dar, dacă nu a văzut niciodată un câine în aceeași cameră, cel mai probabil va reacționa violent. În ceea ce privește câinii, aceștia sunt, de cele mai multe ori mai pașnici, mai ales rasele de talie mai mică.

Am fost de multe ori martorii unei lupte acerbe între câini și pisici. Unele pisici au fost fugărite, unii câini au fost zgâriați. Totuși, dacă nu se simt în pericol, atunci de ce nu ar fi prieteni? Până la urmă sunt pufoși, sunt drăguți și se pot juca în voie.

Pisica din aceste imagini nu simte niciun pic de teamă în legătură cu puiuțul adorabil care este cel mai nou membru al familiei. Motivul pentru care pare această pisică fericită în legătură cu venirea cținelui este legat de încă un pat pe care poate sta ea.

Puiuțul este extrem de drăguț pe măsură ce se apropie de pisica vizibil mai mare și încearcă să o convingă să renunțe la patul confortabil. Chiar și atunci când trage cu disperare de patul confortabil, pisica se uită, complet dezinteresată. Cel mai probabil, cei doi vor ajunge cei mai buni prieteni!

Cățelul face parte din rasa bulldog francez și este adorabil. Burtica rotundă specifică puiuților de vârsta lui nu trădează puterea acestuia, mai ales că reușește să tragă de pătuțul în care stătea pisica vizibil mai mare decât el.

Nu degeaba se spune despre căței că sunt cei mai buni prieteni ai omului. Loialitatea acestora nu are limite. Atunci când ești trist și când simți că nimic nu funcționează așa cum trebuie, tot ce trebuie să faci este să privești în ochii cățelului tău și să preiei nivelul de încredere pe care îl are acesta în tine.

În ceea ce privește pisicile, atunci se pot alinta pe lângă tine, făcându-te să te simți bine atunci când îți permit să le atingi și să le răsfeți. Acestea nu necesită atât de multă atenția precum un cățel, sunt mai ușor de întreținut.

Totuși, combinația fatală dintre cățel și pisică trebuie să fie foarte distractivă pentru un stăpân care sigur are ce privi toată ziua. Imaginile cu cei doi au strâns peste cinci milioane de vizualizări pe Youtube.