Radio Simplu

Acesta este Norman, cățelul care știe să se plimbe pe bicicletă

Toți câinii au ceva de oferit, dar este ceva ce au în comun, indiferent de rasă: inteligența. Unii dintre ei intră în comeptiții, sau în concursuri de talente televizate, alții în show-uri de câini specifice, în timp există câteva exemplare care ajung virale.

Motivul pentru care câinii sunt considerați atât de versatili este datorită abilităților de învățare. Pot face trucuri extraordinare pentru care unii oameni sunt dispuși să plătească bilet de intrare, iar unele dintre aceste trucuri chiar ne lasă cu gura căscată.

În cazul de față, este timpul ca Norman the Scooter Dog să ne lase cu gura căscată. Acesta este rasa French sheepdog și este destul de faimos. Este cunoscut pentru faptul că poate să meargă cu trotineta și a intrat și în Cartea Recordurilor.

Așadar, acesta a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai rapid cățel care a mers pe trotinetă pentru că a mers peste 30 de metrii în doar 20 de secunde! Și-a întrecut propriul record la un eveniment de caritate din Georgia.

Ceea ce îl face pe Norman și mai special este faptul că a supraviețuit unei boli destule de grave! Acesta a fost diagnosticat cu cancer, dar a fost supus unei operații și s-a vindecat! Toată lumea a fost eliberată atunci când a aflat vestea cea mare și acum acesta prezintă un truc care chiar ne uluiește.

Norman poate să meargă și pe bicicletă. Norman se urcă pe bicicletă, și apasă pe pedale, așa cum fac și oamenii, ținând labele din față pe coarnele acesteia. Acesta este ascultător și face tot ceea ce l-a învățat stăpâna sa, fiind capabil să deschidă uși, sau să aducă ceva din frigider.

Pe măsură ce acesta înaintează pe bicicletă, nu se oprește, nu se încurcă și nu cade de pe ea. Stăpâna lui îl încurajează de pe margine în timp ce Norman pedalează. În momentul în care a ajuns la destinație, acesta primește gustarea pentru care a făcut toate aceste trucuri.

Trebuie să recunoaștem că trucurile pe care le poate face Norman sunt destul de impresionante. În afara faptului că este atât de drăguț și de pufon, Norman este atât de inteligent încât ne depășește cu mult așteptările!

Stăpâna lui este foarte mândră și dorește să împărtășească tot ceea ce l-a învățat pe Norman cu noi. Acesta știe să facă surf, să meargă cu placa și multe altele. Partea cea mai bună este că se poate vedea pe fața lui că îi face mare plăcere să facă toate aceste lucruri și că nu este deloc obligat de stăpâna lui.

Câinii nu încetează să ne uimească prin inteligența și devotamentul lor. Aceștia nu își doresc decât să petreacă timp cu noi, să facă parte din viața noastră, fără niciun fel de obiectiv ascuns. Imaginile cu Norman de pe Youtube au strâns mii de vizualizări și comentarii pozitive.

Acesta chiar a reușit să impresioneze și trebuie să îi acordăm credit și stăpânei lui care a reușit să-l dreseze atât de bine, având răbdare și încredere în patrupedul ei. Norman este minunat!