Radio Simplu

Adorabil! Un cuplu romantic de pinguini se plimba pe plaja

Plimbarea „romantică” a doi pinguini, pe o plajă. VIDEO

Acest cuplu de pinguini africani se plimba pe plajă. Dragostea exista pretutindeni.

Un videoclip viral postat de Storytrender arată că doi pinguini isi atingeau aripile atunci cand se plimbau pe plajă, așa cum ar face în mod normal cuplurile umane.

Norma Landeros-Ramirez a fost în luna de miere cu soțul ei în Cape Town, Africa de Sud când a văzut o scenă inimaginabilă și romantică desfășurată în fața ochilor. Ea a înregistrat rapid scena cu telefonul personal.

A văzut cum aceasta pereche se plimba linistita pe plaja.

În timp ce cei doi se îndepărtau, își țineau “mainile” împreună ca un cuplu romantic.

Pinguinii jackass! Cantaresc 2-3 kg, au putin peste 60 de cm, traiesc in Africa de Sud si sunt perfect adaptari conditiilor meteo de acolo. Scot niste sunete ciudate, care le-au adus si denumirea asta ce te duce cu gandul la sunetele scoase de magari.

Traiesc 15 – 20 de ani, in colonii de pana la 10.000 de exemplare si nu-si parasesc vreodata locurile pentru a merge sa dea nastere. Nu-i nevoie. S-au adaptat si de la 2-4 ani femelele incep sa-si cloceasca propriile oua.

Masculul obisnuieste sa mearga la vanatoare uneori la peste 10 km departare…pentru a-si hrani jumatatea, dar si puii.

Se spune despre ei ca-si aleg perechea pe viata.

Un filmuleț în care apar doi pinguini, pe o plajă, a devenit viral pe rețelele de socializare, fiind vizualizat de 3,4 milioane de ori în doar patru zile.

Cele două păsări ar fi fost surprinse în timp ce par să se bucure de o plimbare romantică, pe o plajă din Africa de Sud.

Filmulețul a fost postat pe Twitter de o tânără din California după ce l-a primit de la mătușa sa care era în vacanță când a surprins momentul.

Potrivit Daily Mail, filmulețul pare să fie făcut pe plaja Boulders, la aproape 50 de kilometri de Cape Town.

Pinguinii africani trăiesc în colonii și sunt monogami. În fiecare an, se întorc în colonie și își caută partenerul, pentru a se împerechea.