Radio Simplu

Câte clase are Nicolae Guță. Ce note a luat la Română și Matematică

Nicolae Guță le dă clasă tuturor maneliștilor și se pare că nu doar pe plan muzical! Cu siguranță fanii manelistului nu s-ar fi gândit niciodată că acesta a trecut pe la școală și deși vă spunem noi că nu prea i-a plăcut, totuși, intenția contează.

Este unul dintre cei mai vechi artiști de pe piața muzicală din România, dar și cel mai cerut în cadrul tuturor evenimentelor. Cu toate că manelistul și-a expus de multe ori viața în spațiul public, există lucruri inedite despre el, pe care oamenii nu le-au aflat nici până în ziua de azi. De exemplu, cu siguranță toți fanii lui Nicolae Guță se întreabă câte clase are artistul. Vă spunem noi!

Potrivit informațiilor oferite de presă, Nicolae Guță nu prea a fost prieten cu școala, dar cel puțin s-a străduit. Nu i-au mers toate așa cum și-a dorit, dar nu s-a lăsat și a încercat să fie un om cu studii medii. A încercat…căci nu prea a reușit! Nicolae Guță a învățat la liceul „Apollonius” din Petroșani, acolo unde a stat nu mai puțin de 12 clase. Cu toare acestea, manelistul nu a absolvit examenul de Bacalaureat.

Ce note a luat Nicolae Guță la Bacalaureat
Nicolae Guță a dat Bacalaureatul și a obținut următoarele note: 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie, iar în dreptul numelui său a fost scris, așa cum ați ghicit deja, „Respins”. Nicolae Guță s-a apucat de cântat la o vârstă extrem de fragedă, la numai 8 ani, așa că nu e de mirare faptul că nu prea a avut timp să dea pe la școală.

Sursa: Cancan.ro