Radio Simplu

IMAGINILE DURERII! MAMA CRISTINEI ȚOPESCU A AVUT NEVOIE DE AJUTORUL ANDREEI BERECLEANU PENTRU A INTRA ÎN CREMATORIU

GALERIE FOTO (4)

Imaginile durerii! Mama Cristinei Țopescu a avut nevoie de ajutorul Andreei Berecleanu pentru a intra în crematoriu.

Cristina Țopescu a fost condusă pe ultimul drum. După serviciul religios, sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost dus la Crematoriul Vitan Bârzeşti, acolo unde a avut loc incinerarea.

Mama Cristinei Țopescu, vizibil afectată de pierderea fiicei sale, a avut nevoie de ajutorul Andreei Berecleanu pentru a ajunge în incinta crematoriului, acolo unde se afla trupul neînsuflețit al fiicei ei. Andreea Berecleanu a ținut-o pe mama Cristinei Țopescu, în permanență, de mână.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani
Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie. Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla.

Sursa:Cancan.ro