Radio Simplu

Ce scrie în buletinul Vlăduței Lupău! Care este numele real al artistei-fenomen

Este cântăreața fenomen a momentului! Rupe Youtube-ul în două și orice piesă lansează, devine imediat un hit!

Ce scrie în buletinul Vlăduței Lupău!
Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, a reușit să-și câștige foarte repede fanii și îi alimentează constant cu melodii care mai de care mai pe placul lor, căci nu degeaba urcă imediat pe locul 1 în trending!

Are o viață la care alții doar visează! Vlăduța Lupău nu duce lipsă de fani, admirație, dar nici de zerouri în conturi, căci muzica i-a adus numeroase satisfacții atât pe plan personal, cât și profesional!

Cu toate acestea, artista își ține viața privată departe de ochii curioșilor și nu mulți sunt cei care cunosc detalii intime legate de ea. De exemplu, toată lumea știe că fenomenul Youtube-ului se numește Vlăduța Lupău, dar oare ce scrie în buletinul cântăreței și care este numele ei complet?

Ei bine, vă spunem noi! Numele complet al Vlăduței Lupău este Vlăduța Maria Lupău, iar artista este extrem de mândră de faptul că poartă un nume de sfânt. Vlăduța Lupău și-a început cariera extrem de devreme, căci la numai 4 anișori, aceasta a urcat pentru prima dată pe o scenă.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!” a spus Vlăduța Lupău.