Radio Simplu

Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun de la Sibiu. Tocmai s-a deschis, există și DJ

În mai multe orașe din țară, s-a dat startul celor mai frumoase evenimente din an, ce marchează, de fapt, începutul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Primii vizitatori le-au călcat deja pragul și au avut parte de câteva surprize. Află, din rândurile de mai jos, cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun de la Sibiu.

Se dă startul Târgurilor de Crăciun din marile orașe ale României

Pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de primele zile ale sezonului rece, în marile orașe din țară încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. În această săptămână și-au deschis porțile primele Târguri de Crăciun, vizitatorii au profitat deja de  ocazie, bucurându-se din plin de surprizele pregătite de organizatori.

Decorațiuni specifice pentru această perioadă a anului, ateliere de creație pentru cei mici, întâlniri cu Moș Crăciun, mâncare și băuturi tradiționale – sunt elementele nelipsite de la aceste evenimente.

Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun de la Sibiu

Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun de la Sibiu? Ca să se încălzească cu acest preparat, adulții vor fi nevoiți să scoată din buzunar între zece și 15 lei.

„Târgul de Crăciun din Sibiu a devenit un eveniment de neratat în fiecare an, iar ediția 2023 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize.

Ediția 2023 se va desfășura pe parcursul a câtorva săptămâni, debutând pe data de 17 noiembrie, și va aduce cu ea o serie de noutăți și momente speciale care promit să facă din târg o experiență de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Și anul acesta dintre atracțiile principale fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit. (…)

Așteptările sunt ridicate pentru această ediție având în vedere succesul din trecut. Cu spectaculoasele proiecții care vor da strălucire întregului târg și cu o selecție variată de expozanți, ediția din 2023 se anunță a fi una magică. Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă, și este de așteptat să continue să aducă bucurie și amintiri frumoase pentru toți cei care îl vizitează”, se precizează pe site-ul Târgul de Crăciun din Sibiu.

Există și un element aparte în această ediție a târgului: muzica! Pe scenă vor urca mai mulți DJ, precum Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame și alte formații de jazz, DJ-i de electro funk sau artiști în muzica clasică.

Pregătirile sunt în toi în Capitală

Tot vineri, 17 noiembrie 2023, s-a deschis și Târgul de Crăciun din Craiova. Cele din București și Brașov vor primi vizitatori începând din data de 30 noiembrie.

”Se montează bradul de 30 de metri înălţime, în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare targ de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale. Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook, vineri.

Sursa: Playtech.ro