Radio Simplu

Test de inteligență vizuală. Ești un geniu dacă găsești cerbul din imagine în doar 8 secunde

GALERIE FOTO (2)

Acest test de inteligență vizuală este un mod inedit de a-ți pune la încercare mintea. Cei care l-au creat susțin că doar persoanele cu un IQ mare reușesc să găsească cerbul din imagine în mai puțin de opt secunde.
Un test de inteligență vizuală inedit
Se spune că indivizii dotați cu inteligență vizuală au o perspectivă unică asupra lumii, excelând în perceperea detaliilor pe care alții nici nu le observă. Această calitate îi face potriviți pentru meserii ce sunt strâns legate cu arta – design vestimentar sau interior, ahitectură, inginerie.

Vrei să afli dacă ai inteligență vizuală? Îți vei putea răspunde la întrebare cu ajutorul acestui test inedit. Tot ce trebuie să faci este să încerci să găsești cerbul din imagine în doar opt secunde, punându-ți astfel la încercare atenția la detalii și viteza de reacție.

Găsești cerbul din imagine în doar 8 secunde?
Când te simți pregătit pentru provocare, setează cronomentrul la opt secunde și apasă Start.

Examinează fiecare detaliu cu calm. Cerbul este ascuns cu măiestrie în imagine. Acordă o atenție sporită formelor și modelelor neobișnuite din desen.

După ce expiră timpul, dacă nu ai reușit să îl găsești sau vrei doar să îți verifici răspunsul, vei găsi rezolvarea în rândurile de mai jos.

Nu este nicio problemă dacă nu ai reușit să rezolvi acest test de inteligență vizuală. Ai nevoie doar de mai mult antrenament cu astfel de provocări.

Cerbul se poate vedea în partea stângă a desenului, este evidențiat în ultima imagine din galeria foto de mai sus.