Radio Simplu

TEST DE INTELIGENȚĂ SPECIAL PENTRU GENII | GĂSIȚI TOATE GREȘELILE ÎN ACESTE 10 POZE. NUMĂRUL RĂSPUNSURILOR CORECTE ÎȚI VA SPUNE CE IQ AI

GALERIE FOTO (15)

Un test de inteligență rapid, pentru a putea stabili cât de atent ești. Dacă reușești să găsești toate greșelile din cele 10 poze aflate în galeria noastră foto, înseamnă că ești cu adevărat un geniu.

Mărește-ți atenția și numără câte greșeli găsești în fotografiile oferite de noi. Toate cele 10 întrebări ale testului sunt în galeria foto de mai sus.Testele de inteligență cunoscute astăzi ca teste IQ au fost create în 1905 de psihologul francez Alfred Binet (1857 – 1911). Multă vreme, ele au purtat numele lui Binet şi erau folosite de psiholog pentru a identifica acei copii care au nevoie de ajutor cu activitățile şcolare. Acesta a ţinut să precizeze atunci că un rezultat scăzut la testele IQ nu semnalează o incapacitate de a învăţa, ci reprezintă un indiciu că este necesară dedicarea unui timp mai îndelungat studiului.

Ce înseamnă nivelul IQ-ului?
Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.