Radio Simplu

Cât câştigă un cameraman angajat la „Românii au talent”. Ce salariu ia lunar de la Pro TV

Emisiunea ”Românii au Talent” a devenit, de-a lungul timpului, pe măsură ce sezoanele s-au succedat – iar concurenții au prezentat, juraților și publicului, numere impresionante – un adevărat ”magnet” pentru audiență.

Pro TV s-a poziționat, de fiecare dată aproape, pe primul loc al clasamentului din punctul acesta de vedere, detronându-și concurența și propunând o rețetă media de mare succes. Sunt mai mulți factori care înclină balanța atunci când se discută despre realizarea unei emisiuni care să ”prindă” la public și care să nu devină dusă doar de inerție, la un moment dat.

Sezon după sezon, ”Românii au Talent” s-a defășurat conform unor puncte de reper care făcut rating constant, jurații fiind ”nume grele” – Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre, Mihaela Rădulescu sau inconfundabilul Florin Călinescu -, fără a mai vorbi despre carismaticii și simpaticii amfitrioni Pavel Bartoș și Smiley. Dar în spatele lor stă o echipă consistentă, fiecare membru al team-ului având un rol cheie.

Printre aceștia se află și cameramanii fără de care imaginile spectaculoase nu ar mai ajunge în regie, iar telespectatorii s-au întrebat, de foarte multe ori, dacă aceștia sunt plătiți direct proproțional cu munca pe care o fac. Din informațiile apărute în media, un cameraman al emisiunii ”Românii au Talent” câștigă între 4.000 și 8.000 de lei pe lună, bineînțeles în funcție de vechime și de experiența acumulată de-a lungul timpului.