Radio Simplu

Care este numele real al lui Nicolae Guță? I-a fost rușine de cel pe care l-a primit la naștere

Toată lumea îl cunoaște după numele de scenă, dar puțini știu cum îl cheamă cu adevărat pe Nicolae Guță. Regele manelelor, așa cum i se mai spune, și-a schimbat numele pe care l-a primit la naștere.

Mai mult, modificare s-a făcut legal, cu acte. Cântărețul a renunța la vechiul său nume pentru cel de scenă. Nicolae Guță se numea ”Linguraru”. Potrivit cancan, mama sa era ghicitoare, iar tatăl făcea bișniță.

„Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă”, a declarat manelistul la „Agenția VIP”.

Recent, Mircea Badea a comentat despre cei 12 copii ai artistului și despre tatuajul pe care și l-a făcut.

„Ieri am aflat că Nicolae Guță are 12 copii. Borcea are doar nouă. Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap. Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson”, a spus Mircea Badea.

„Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat(…).

E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglindă”, a mai spus el.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai bun cântăreți de manele din România. Cu toate acestea, artistul nu a mai dorit să apară la TV. Vedeta a avut o perioadă în care era foarte mediatizat din cauza femeilor din viața lui.